PHASELİS:MillionDollarBaby'dan akaraya mjs var
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PHASELİS:MillionDollarBaby'dan akaraya mjs var
-
30-09-2019, 19:27:50Arkadaşlar nie herkez phaselis clanına zıt?nie millet phaselisten gıcık alıyor? tabiki lol insanlar lol duşunur lermiş.AZICIK SAYGINIZ OLSUN BEA akarayı tanıtan clan kim sorarım size....Nezaman phaselis ile ilgili bir konu acılsa millet hurraaaa diyip uşuşuyor konuya yazdıklarıda mantıklı olsa bişe demicem gelen tersliyor aşşagılıyor.....Hic kimse başka clanı aşşagılıyormu 10 da 9 u phaselis.....Arkadaşlar bole playerlik insanlık olmaz icine etmeyin serverin...PHASELİS AKARADAN AYRILIRSA SERVERİN TADIKALMAZ REKABET OLMAZZZZZZZ.biraz mantıklı duşunun habire phaselisin illegal olaylarını soliyorsunuz! nie neden?.......Milletde zannediyor phaselis clanındakiler duşman canavar!Arkadaşlar bole olmaz biraz saygılı olun tamm sevmeyin ama bukadarda abartılmaz........BOLE KOTULUYENLERE MAXİ 1 TEKLİF SUNSA CLANA GELİRMİSİN DİE 10'DA 9'U GELİR VALLAHİ.....şimdi bu actıgım konunun cevap larını şimdiden nasıl olacaklarını tahmin ediyorum... Ha belki iclerinde insan gibi birileri cıkarda playerlere ornek olur die soluyorum......yazılacak cok şey daha varda devamını arkadaşların fikirlerini oğrendikten sonra getiririm. NOT:ben MillionDollarBaby hic kimsenin haberi olmadan acmışımdır bu konuyu sadece kendi duşuncelerimdir..... LUTFEN MANTIKLI CEVAP VERİN.... __________________