Enerjik Diez Yılan Avı :D
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Enerjik Diez Yılan Avı :D
-
30-09-2019, 18:57:39Cumleten Selamun Aleykum. Beni Tanıyanlar Bilir Oyunu Uzun Sure Aktif Oynamıyordum. Videoda Ayar Verdiğim Şahsiyetin Bana '' Sen Adam Olsan Cz den Silinmezdin'' Demesi Uzerine İlk Once Macro İle Oynadığı Tek Skilli Karakterine Sureli Ban + Karakterin Hapiste Doğması Cezası Verilmesini Sağladım. Sağ İnfoyu Kapatıp Ustelik Macrosuna Laf Edenlere de Orası Ağlama Duvarınız Diyerek İnsanlarla Alay Eden Bu Şahısın Duvarıyla Beraber Komple Catısı Ustune Coktu. Youtube Kanalını Kapattı Tum Macrolu Videolarını Sildi. Bu Oyun Bu Gun Bu Hale Geldiyse Bunun Sorumlusu Oyunu Kendi El Becerileriyle Oynamayan, Egosunu İllegal Yollarla Tatmin Edenlerin Yuzundendir. Şimdi Kimse Gelip Burda Herkes Kullanıyor Diye Olayı Meşrulaştırmaya Kalkmasın. Bundan Sonra İllegal Video Atan Kim Varsa Report Edileceğini Bilerek Video Atsın. Boşta Duran Magemi Dizip Sadece 1 Aylık Pus İtemlerim Bitene Kadar Oynayıp Geri Bozdum. Biraz Yeni Sw Takılacağım. Nasipse Eğer Belki Bir Daha Dizerim. 1 Ay Boyunca Beraber Oynadığım WendeTTa Clanındaki Arkadaşların Eline Koluna Sağlık. İYİ SEYİRLER!!!!! __________________