MANAS 70 LV. NİNJA OKCU İTEMLİ. Resimli.
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- MANAS 70 LV. NİNJA OKCU İTEMLİ. Resimli.
-
30-09-2019, 18:56:52FİYATI İNDİRDİK 200 TL. AMA 3 GUN İCERİSİNDE İLAN KAPANACAKTIR. - Manas'ta - BAŞTAN SOYLUYORUM İTEMLERi AYRİYETEN SATABİLİRİM... - Bayrağı Shinsoo - Lv 70 - Okcu Ninja Bayan karakter. - KARAKTERİN %20 EXP BONUSLU KOLYE, AYAKKABI VE KALKANI MEVCUT. - Her Turlu şifresi mevcut. - Deposunda 24 Adet "Kat Giriş Bileti" bulunmaktadır. - AYRICA KARAKTERİN SAĞINDA DA 62 LEVEL ATI ZIRHLI BUYULU SİLAH SURA BULUNMAKTADIR. - İsteyene karakterin şamanını da satabilirim. O da 41 Level Katta Kritikci Şamandır.. - Skilleri; * Donuşum G6 * Ateşli Ok m7 * Zehirli Ok m7 * Tekrarlanan Atış m7 * Ok yağmuru m4 * Hafif Adım 1 -Atı Zırhlıdır. -Car nickini msn den soyluyorum ban riskine karşı. İTEMLER İTEMLER BUNLARDIR. - TAKAS YOKTUR. SADECE CİDDİ ALICILAR ARASIN YADA EKLESİN. - Karakterin Sadece Av Gorevleri ve biolog gorevleri kalmıştır. Biolog gorevi de Lanet Kitabıdır son 3 kalmıştır. - BENİM PEK ZAMANIM OLMADIĞI İCİN HAVALE YONTEMİYLE KARAKTER(LER) SATILACAKTIR. - FİYATI 200 TL YE İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIM. ACİL PARA GEREKİYOR.. İLETİŞİM: [email protected] Telefon: 0 506 491 83 28 __________________