Oz guveni eksik yıkık SIGARA
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oz guveni eksik yıkık SIGARA
-
30-09-2019, 18:56:51Merhaba arkadaşlar maradon arenada her gun karşılaştığımız yıkıklardan biriside bu SIGARA adlı arkadaşım bir kac kez ws atmışlığımız oldu ve her defasında sclimisin dediğimde aldığım yanıt tabikide değilim fakat ne hikmetse beni kesmeden hemen once arenada başka bir arkadaşa pm atmıştım beni kestikten sonra bunu kesde bakalım sc varmı yokmu okadar eminimki olduğundan beni kesiceğini biliyorum zaten her neyse bu kendini akıllı sanan zat kesti beni ve arkasına ne gorelim https://i.hizliresim.com/WXnNJm.jpg ve tabi ki acıklaması ağac sc bugun aynısı ben ona yaptım yuzu varsa acıklamasını alta yapar. kendisinin elinde beni keserken video aldığına dair şeyler soyledi umarım o videoları atar bir gun hep birlikte izleriz. Bıktım sizden be kardeşim valla midemi bullandırıyorsunuz artık normalde uğraşmıcam bişi ama yeter artık. Ne b*k olduğunuz biliyoruz. Ayrıca kendisi gel full scli vs atalım falan filan zırvalamaya başladı hep aynı dalga blah blah D.n: Macro kullanmayacanı bilsem atarım... __________________