MatthewWOLFRICK [EPISODE - 4 C.S.W] #İNTİKAM!!!
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- MatthewWOLFRICK [EPISODE - 4 C.S.W] #İNTİKAM!!!
-
30-09-2019, 18:56:27Selamun aleykum oncelikle. Videonun başlığındada belirttiğim uzere 17.03.2019 tarihindeki c.s.w nin neredeyse tamamıdır.Bi kac konuya değinmek istiyorum. Gectiğimiz haftaki kalenin kaldığı klan bildiğiniz uzere forumda saplarız suplarız vs gibi konular acmıştır ve bunun uzerine c.s.w ye girme kararı almış bulunduk. Yazıda dikkatimi ceken bir diğer konuda ŞER İTTİFAKI gibi bir adlandırma yapmış arkadaş. Biz nerdeyse 1 yıldır bu kaleyi tutuyoruz bir kere konu acmadık. Tabi bunu konuyu acan arkadaşa cok gormuyorum. Biz ne şer ittifakıyız ne şeytan ittifakı. Bu kale bizde kaldığı kadar sende kalmış olsaydı yanındaki adamlara teker teker saplardın bunu herkes tahmin ediyordur. Nereden ? diye soracaksın. Anlatayım o kalenin kapılarını sana acan adamları bile gormezden geldin Tek başına almış gibi davrandın kısacası haklarını teslim etmedin teşekkur dahi etmedin. BANA GELİP SAKIN BİZ ZAMANINDA ŞOYLEYDİK BOYLEYDİK NARALARI ATMA SENİN ZAMANINDA NASIL OLDUĞUNUDA İYİ BİLİYORUM. SENİN GECTİĞİN YOLLARA BİZ ASFALT DOKTUK. 8V8 ATILIR (MAGE) KABUL EDİYORSAN OYUNDAN ULAŞ BANA NE KADAR HAKİKİ KLANSIN GORELİM. HADİ İYİ SEYİRLER (TAMAMİYLE POLEMİK AMACLIDIR!!!) __________________