NeverSeparate - MrsStaff - clan hakkında...
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NeverSeparate - MrsStaff - clan hakkında...
-
30-09-2019, 18:55:45Herkeze s.a aksam 59 lvl ftsine girdim ve moralim bozuldu bi gerizekalı yuzunden.. Clanım hakkında bazı acıklamalarıı yapıcam.. NeverSeparate andream clanı ve 70+ char yoktur.. isilionu daha onceden hatta cok onceden kestikleri icin orayı anlatmıcam Uzun pelerin davasına gelince felankor dropları moradonda satıldıgı icin drobu satın aldık ve uzun pelerin oldu.. Yani ally deiliz yada felankor kesmedik bu acık... Moralimi bozan davaya gelincee,,, Kralyunus die bi ezik humanlardan ncki asagı yukarı bole tabi gozumde noob olunca nickinide tam olarak hatırlamıyorum..pm attı sizi allymi aldınız felankoru nasıol kestiniz nasıl pelerin uzadıı felan die bi suru soru sorduu bende cvp vermedim.. cvp vermeyince zaten solemene gerek yok bizim clandna cıkan sizin clana giriyo die bi laf attıı bende dedimki sizin clan olunca ne oluyo dedim.. sanki GM clanı sizin clandan cıkınca bu insnalar insan deil baska bişimi oluyolar... herneyse ,,, bende all chatte shouttan bagırdım clanımı kıskanmayın kıskananlar bana pm atmasın insan olupta tebrik etmek varken neden kufur ediyosunuz die bagırdım siz ne bicim turksunuz ne bicim insnasınız felan die ... sonra herkez bana taktıı surekli kufur ediyolar bende ettim yalan yok diolarki sen cinlimisin neden o clandasın cart curt işte ..... kalktı felan die bişiler yazıyolar suurekli... bende dedimkii,,, buda kesinlikle bole olan bi olay ben bu serverda 2 kez soyuldum... beni 2 kez soyanda turktuu peki bana kim yardım ettii hicc kimse BANA CİNLİLER YARDIM ETTİİ PARA VERDİLER POT PARMI VERDİLER İTEM VERDİLER SEN PAZARDA CEVİRİRSİN PARAN OLUNCADA GERİ VERİSİN DEDİLER ... CİNLİ YADA TURK OLARAK DUSUNMEYİN BİRAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNDA bu adamları savunmakta haksımıyım bunun cvbını verin... ben sonun kadar turklugumden utanmadım utanmamda herzamanda savunurum.. ama ben insan olanı savunurum adam gibi adamıı savunurum.. CLANIMA GİRMEK İSTEYEN OLESİNE COK ADMA VARKİ ANLATAMAM FTDE BİDE BAKTIMKİ DUN ........ YALAYAN ADAMLAR BUGUN ARTİS OLDU CIKTI BASIMA ... KEDİ UZANAMADIGI CİGERE MUNDAR DERMİŞ O HESAP.. artık sunu istiyorum herkez işine baksın benle ugrasmasın bana insan gibi insanlar pm atsın ARTIK GUNLUK KUFUR YEMEK İSTEMİYORUM HATTA BANA HİC PM ATMAYIN ARTIK YORULDUM AZCIK OYUN OYNAYARAK EGLENİYORUM BUNADA ENGEL OLMAYIN........ HERKEZE KOLAY GELSİN (MrsStaff) __________________