OncelikLe herkese seLamLar... - Trasnfer yaparLar Kareli S veya M cıkarırlar istediği clana girerLer. (hangi birini soyleyeceksin) - CZ'de vs yaparken town atıp 15 kişi kovalarken arkadan PM atanlarLar... Kendilerini daşşakLı sanarlar kesiLince ana avrat kufur ederLer ezik yerine koyarlar ( MudV4yne) - VS ister buyur gel arenaya dersin yusuf ceker gelmez ,sonra cz'de vs yaparsın master yanınca mage ceker bunu inkar eder (kesrikli) - İron necklace 'ye disband atarLar.. 2 gun ana avrat kufur yer sonra gidip ncs basıp item dizerLer kufur eden kişiLer gidip o adamın clanına girerler. (Kesulan) ( bu tam pzevenk olayı 2 gun p.venk derler 3. gun beyfendi olursun) - Cz 'de adamla kapıştıktan sonra kesemeyeceğini anLayınca kacar (sanırım buf'u yoktu) sen adamın masterini yakınca gelip KS yapar ( Amburizzzi ) - LvLinden dolayı kendini adam zanneder " SW VER LAN " der " ADAM GIBI KONUS " deyince 28 dk durmadan gem alamaman icin town'a ceker [ (Gem FT'si Olayı Khnum) ] video ve ksc'lerle ispat edersin dunki arrdream carı ,ezik vs. olursun (Pwnage - 4Poli) - CZ'de party kurarsın party'e girer girmez şunu at der bana bi yanlışı olmadı atmam dersin partyden cıkıp clanıyla sana cephe alır. ( Newottoman ) - Paramunun yanında H.q cıkar party gider sende party ile gidersin bakmışsın kesenLer tanıdık oturur beklersin Senin Partyin kutuyu acar sen ozur dilersin ve ertesi gun aynı clandan biri yine H.q. icin yardım ister gider kesersin dropda yine o clandan adama gider buna rağmen sen KS 'ci olursun ( oOoCaTWoMaNOoO ) - Adam carını şifresini verir 2 gun sonra soyuldum beni sen soydun der ,senden BDW'ye girmek icin shellerini ister verirsin o sheller ucar gider buna rağmen sen hırsız olursun ( xEvanescencex ) - Adam clana girerken NP bağışı yapıcam der 1 hafta gecmesine rahmen vermez atarsın clandan " SedaTTr Disbandcıdır İN'ye disband attı " die 2 gun esLantta bağırır... - Hakedene kufur edersin terbiyesiz olursun. Bu zamana kadar bana 1 yapana ben her zaman 2 yaptım.. Delikanlılıkta ,yawşaklıkta olsa bunu kimse inkar edermez... Bu saatten sonrada real hayatımda oyle olacak emin olun.. Cunki kimseye eywallahım yok. Bilen biliyor beni Yok sen eziksin yok vs 'den kactın ,yok ks'cisin şu saatten sonra s.kmde bile değiL istediğinizi soyleyin kafanıza gore takılın... Sonunda anladımki bu oyun bana gore değiL. Bazılarının Kına yakıp ziL takacağı bazılarında uzuleceğini umut ettiğim bi haberim var ronark'a ; SedaTTr 'nin SAHİBİ OLARAK OYUNU BIRAKMIŞ BULUNUYORUM... Car satılana kadar pokeler olacaktır. Şu saatten sonra bu foruma bu nick dışında yazıLan yazılarda tarafımdan yazılmayacaktır... İyi Oyunlar _______________________SєdaTT® __________________