Knight Online Knight online'produktor yardımcı Joey HİBBARD ile sizin icin goruştuk. Knight Online'ın Yeni bir PvP Guncellemesi oldunu biliyoruz. Yeni guncelleme ne gibi ozellik iceriyor_? Onumuzdeki aylarda yayınlanacak cok sayıda guncellememiz var. Noah Systems yeni bir Castle Siege (Kale Kuşatması) Savaş alanı geliştirmek icin var gucuile calışıyor. Etkinliğin yeni halini border defense savaşının seyrine benziyecek şekilde hazırlıyoruz. Şu anki durumda saldıran taraf kalenin duvarlarının icerisinde saklı, gizemli kristal bir nesneyi ( Crystal Artifact) yok etmeye calışırken, Savunan taraf ve muttefikleri onları durdurmaya calışıyor. Yeni Sistemde Crystil Artifact yerini Crystal Dominion'a bırakacak. Crystal Dominion yok edilemiyecek fakat saldıran taraf kaleyi ele gecirmek icin Crystal Dominion'a en az 30 sn sahip olmak zorunda olacak. Saldıran tarafın kaleyi zapt etmesinin hemen ardından, kale savunucuları Castl Siege War Zone'un Başladığı noktaya ulaşacaklar. Crystal Dominion'ın etrafında bir kac tane nobetci kulesi olacak ve bu kuleler kaleyi savunanlara yardım sağlayacak. Bu guncelleme savaş alanına buyuk heyecan getirecek ve aksiyonla birlikte rekabetde artacak. Yama yayınlandıktan sonra oluşacak Kaosu Gormek icin sabırsızlanıyorum. Ayrıca ileri bir tarihte duyuracağımız yepyeni değişiklikler de yolda. PvP Alanında elde edebileceğimiz eşsiz eşyalar gercekten soylendiği kadar eşşizmi _? Bu eşyalar o kadar eşsizki henuz ben bile onlarla oynayamadım! Ciddi olmak gerekirse bu eşyalar asıl eşsiz yapan şey henuz oyuna dahil edilmemiş olmaları. Sahip oldukları istatistiklere ve diğer eşyalarla kıyaslandıklarında bence gayet iyiler asıl odul ise Pvp den Canlı bir karakteri taşımak olacaktır. PvP icin Geleceğe Yonelik Planlarınız nelerdir? Yada hem PvP hemde PvE icin diyelim. Planlarımızın ozeti PvP'yi daha eğlenceli kılacak yontemler bulmaktır. Şuanda Knight Online icerisindeki PvP kapışmasını kullanıcılar icin daha zevkli hale getiren gunluk yada yarı gunluk etkinlikler duzenliyoruz. Ornek vermek gerekirse Juraid Mountain adıylada bilinen bir etkinliğimiz var Bu etkinlikte her biri 8 kişiden oluşan 2 party canavarlarla dolu odalardan gecerek son odaya ulaşmaya calışıyolar.Bu Son odada insan ırkına mensup parti ve orclarınoluşturduğu parti Patron olmak icin birbirleriyle kapışıyorlar. Buna Benzer yeni bir etkinlik hazırlıyoruz. fakat 8 kişiden oluşan 2 party den ziyade tam 200 oyuncu juraid mountain işleyişine sahip ortamda aynı anda bulunabilecekler, ------------------------------------------------------------------------- Evet arkadaşlar bahsedilen yenilikler bunlar ayrıca kaynak da oyunun son durumu ile ilgili bilgiler veriyor yani oyuncu sayılarının arttığına hala turkiye pazarının 1 numaraları olduğuna da işaret ediyolarlar Ve Suprizi Son a Sakladım Ne kadar işe yarar bilemem ama CANLI DESTEK vereceklerinide Sozlerine ekliyorlar bununla ilgili planlamalarda Yapıyolarmış yenilikler Eskiyide aratabilir ama farklı bir heyecan ve sorunlar getireceği kesin Kaynak: Level dergisi Online Eki Bilmeyenler adına paylaşılmıştır. Gereksiz Yorumlardan uzak duralım. Herkese iyi oyunlar __________________