Lise son'da biten knight macerasına Universite 2. sınıfta devam..
Knight Online0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Lise son'da biten knight macerasına Universite 2. sınıfta devam..
-
30-09-2019, 18:53:54cok uzun bir aradan sonra 3g modem alıp ronarkta knighta tekrardan başlayacağım. oyuna para harcamam arkadaş +9shardımı ticaretle yaptım diyip palavra sıkanlardan değilim. oyuna para harcarım paşa paşa gb'mi alır kendi oyun stratejimle katlarım diyenlerdenim. sadece sorduğum soruya cevap istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurlerimi sunarım.. itemler: md+9 chd+8 ya da shard+8 elf belt+1 & skeleton belt 2x rol+1 ya da rol+2 & elf ring+2 wp+2 ya da iron neck ya da pp+2 kupe olarak onerilere kulak vericem chitinler +8 ve +9 arası rebirth seviyelerinde olacak belki biri +9 olabilir şimdi bu karakter duzenlemesi ile ronark ardream'de mevkim nasıl olur. 2004yazından beri oynuyorum bu oyunu assassin uzerinde buyuk hakimiyetim var. acıkcası başka karakter oynamadım hic diyebilirim. merak ettiklerim 59 levelde atak defans hp ne durumlarda olur. en iyilere ne kadar damage verebilirim vs. o itemlere para mı bayılcaksın demeyin her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. ben bu karakter icin 500tl ayırdım. muhtemelen milyarlık olacak işim bittiğinde. o yuzden seviyesiz aşağılayıcı yorumlardan lutfen kacınalım banlanmak istemiyorsak yardımcı olacaklara tekrardan teşekkur ederim şimdiden __________________