+70 ft mageleri iceri baksın
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- +70 ft mageleri iceri baksın
-
30-09-2019, 18:53:43Bu konuyu yazmayayım,yazmayayım diyordum ama ne kadar oyundan soylesekte kabul gormuyor soylediklerimiz anlaşılan.Arkadaşlar +70 gem ft sinde deva kesildikten sonra mageler partiyi toplu cekme kağadı ile yanlarına cekip adaletsiz şekilde kutuyu acıp gemleri dağıtıyorlar.Butun mageler icin demiyorum ama bunu adaletli bir şekilde yapan koca serverde 3 bilemedin 5 mage var malesef.Butun clan başkanlarına sesleniyorum burda +80 clan başkanlarısınız 1 gem icin ne kendinize laf dedirtin nede clanınıza,cekin magelerinizi bir kenera konuşun.Ayıp bir gem icin yaptıkları cok ayıp burdan clan ismi vermiyeceğim ama bundan sonra benim partimde bunu yapan mage oldumu aynı akşamına clan ismi ile birlikte pm sinede foruma atacağım.Bakın ben piriestim her partide 2 piriest bulunuyor biri başta biri sonda olmak uzere.Biz sonda olduğumuz zaman nasıl kısmetimize razı oluyorsak herkes kısmetine saygı duysun lutfen...Bu soylediklerim orc ırkı icindi ama humanlarda da olduğuna eminim... __________________