arkadaşlar bizim denemelerimiz sonucunda AVG antivirus programı nasıl oluosa oyuna girmemizi engellediğini farkettik.(diğerlerinin etkileyebilkeceğini duşundum) daha once olmamasına rağmen simdi bole bi sorunla karsılastık sorunun IP ile ilgili olduğunu hepimiz biliyoruz. hani şu kılasik ağ bağlantılarından devre dışı bırak-etkinlestir olayı varya tum anti-virusleri kapatıp tekrar devre dışı bırak-etkinlestir olayını gercekleştirin Sorun IP de demiştik ya bunu bi kere yaptınız bi kere ip deişti! (suan AVG IP değiştirmemizi engellemio daha once anti-virus etkinken engellliodu) etkinleştirdikten sonra sağ alt tarafta 100 Mbps bağlandı der (USB ,kablosuz vs deil ise) launcherden girmeyi deniyoruz. baktık start geldi! (olmadı mı gelmedi start) simdi start gelmio biliyorum ama ilk denemede gelen de oluo! sağ alttaki 100 mbps bağlandı diyen simgeyi sağ tıklayıp "onar" diyoruz! her seferinde ip deiştiriyor! her onar dediğimiz de oyunu kontrol ediyoruz ve 2/3 denemeden sonra doğru IP bulunuyor ve oyuna rahatlıkla girebilirsiniz!! ......Kolay geLsiN...... tamamen kendim hazıladım Emeğe SAygı __________________