EurosoftBilgisayar a Orc Halkına Yardımlarından Dolayı Teşekkurler...
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- EurosoftBilgisayar a Orc Halkına Yardımlarından Dolayı Teşekkurler...
-
30-09-2019, 18:46:17Dun akşam EurosoftBilgisayar Oğuz abi orc halkına 3gb hediye etti eslantta kasan arkadaslarımızın bir an once kasıp pot parası derdiyle urasmayıp cz ye yetişmeleri icin..Yani akara icin Akaranın Czsinin duzelmesi icin... bazı arkadaşlar bunu reklam olarak algılıyabilir Bu onların oyunu bilmemelerinden kaynaklanıyor... Orc Tarafında cok az birikiyor hergun onlarca pm geliyor para yardımı icin.. oLmayan parayı mı dagıtıcaz ? paramı dagıtıcaz exp event mi yapıcaz ? Delos kalesi humanlarda olduğu icin delosdan orclar bişi kazanamıyor human kralı ise delosdan %10 vergi alıyor...nedeni delosun human bir clanda olması... orclarda ,ise 4uncu gunde 2 gb para birikmiş ? kac bin orc war sadece legends bizim clan,kissme,killme, olsa bile duşecek parayı siz hesaplayın 4 gunun sonunda Oğuz abi 3gb vermeseydi...Bugun 50kişi bana para pot pls diye yardım isteyecekti..Bir human orclara para dagıtıyor ? yardım ediyor ? nerde gorulmuş ? orcların hangisi orc halkı icin iyi bişi yapıyor ??? Ben Orclardan buyuk clanların birlik olup cz icin bişiler yapmasını pk alanını guzelleştirmeye calışmasını istiyorum... en basitinden delos butun orclar birlik olup delosa saldırabiliriz amac almak değil zevki kacan oyundan biraz tat almak... Eventler yapabiliriz...Bir Gun HolyM para dagıtır... Bir gun alcolik den biri diger gun killme den...Orclar icin birlik olmak şart...Zevki kacan oyundan tat almak lasım Eurosoft un dagıttıgı paraya reklam diyenler ? hanginizde yurek var hanginiz onun kadar comert ? hanginiz kendinden başkasını duşunuyor ? Butun Playerların Karu halkına yardım etmesini diliyorum inş anLayışLı insanlar bana uLaşır.. herkese teşekkurler [IMG]http://img242.**************/img242/3708/euor.jpg[/IMG] [IMG]http://img242.**************/img242/euor.jpg/1/w1024.png[/IMG] __________________