Carımı satmakta bulunuodum forumlarda hergun guncellıodum sonunda bulduk bırını ıtem takası karsılığında takas edıcektık kendını urfadan viranşehirden 29 yaşında oğretmen olarak tanıtan şahıs webcam actı gosteren ıyı gusel anlatıo ve aradı sağlam referans sağlarım gıbısınden bılgıler verdı cara gırım bakım dedi sonra şifre değiştrisin dedi girdi baktı ardından şifre değiştrdim g.soruyu ver itemleri veriyim dedi verdik 1 2 dk bekleme yaptı itemleri tradeye koydu tam verıodu net koptu hesabı yaptı cıktı bıdaha gelmedı teli aradık kapamıs gereken işlemler yapılacaktır.siz siz olun bole bırıne inanmaın sahısın. msn:[email protected] tel:05347644998 Herkesin bilgisi olsun dıe verdım forumada daha fazla kişinin canı yanmadan bu sahısları yakalatalım ılgılenırsenız sevınırım yarın oburgun sızın basınısada gelır.Bisde elimisden geldince bilişim suclarına şikayette bulunucas carın nickide edana serverınde 79 lwl priest MissQuaTRoniX edana forumunuda verıcem herkesın bılgısı olmasını istedim ii forumlar... __________________