Bir Ceşit Dolandırıcılık! BİLGİLENDİRME!
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir Ceşit Dolandırıcılık! BİLGİLENDİRME!
-
30-09-2019, 18:45:10Evet Arkadaşlar; Bu gun şahit olduğum bir dolandırıcılık hakkında bilgi vermek istedim. Tam bir Aşağılık yontem olduğu icin canımı sıktı. Yoksa ben dolandırılmıs değilim yani Adamlar ucuk fiyattan ezik uniq takıları Buy pazara koyuyolar. Bu pazarlar k0xp ile kurulduğundan buqlu oluyor ve elinde o takıdan olanlar pazara koyamıyorlar. Bu sulalesi cok ateşli elemanlar, başka bir charlarıyla da aynı itemi 1-2 gb duşuk fiyata (ama yine de ucuk) Sell pazara koyuyorlar. Biri karus biri human felan oluyor mesela. Birbirleriyle alakasız biri bir koşede biri diğer kosede duruyorlar. Amacları o ucuk fiyata koyulan itemi Sell pazar kuran chardan cektirmek. Bir eleman Sell pazardaki o itemi cekince de Buy pazarı bozuyorlar. Ve burdaki gariban da kala kalıyor Ettiği kufurleri de promosyon sayıyo bu aşağılık yaratıklar!!! Bu gun bunlardan tekini deşifre ettim. Sell ve Buy pazara koydukları itemleri aynı anda değiştirdiler. Bu char; Sell pazar kuran karus Character: BlackDarkShadow ve bunları Flood ile maradonda Ctrl-V yaparak surekli ilan etmem dolayısıyla k0xp ile InYourDream yalancıdır, bizi dolandırdı gibi ceşitli floodlar yaptılar Bizi bilenler bize yeter, umrumda değil. Yardımcı olmuşumdur insallah!.. __________________