Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 10 dakika once oyuna girdim, krala PM atmayı denedim ve bir de ne goreyim, :O Ork kralının PM'i acık Sonra dalga gecmek maksadıylan krala "PM kapat, Pm kapat" olarak mesaj gonderdim, bana cevabı şu oldu img827.**************/img827/8117/12345678s.jpg Şimdiii bakalım sayın kralımızın + ve -'lerine, -'lerden başlayalım 1- Yaptığı şimdiye kadar 1 event gordum o da 1M'likti (Heralde 50 kişiye 1M gonderince ici yanmıştır 2-Cok Pm Geliyor Diye Full Time Pm Blocklar, hickimse bir şey soyliyemez, milletin derdini dinleyemeyeceksen sırf transfer yapmak icin mi kral oldun??? (İlk SS'de Gectiği yazı yazarken bile pm blockluydu ) 3-Command Of King, yani kralın emri bolumunu sohbet alanı yaptı, bunda ozgur ama sacma sapan ve bizi rahatsız eden bir davranış (10 dakka once yazdığı : What About You GARDAŞŞŞŞ) 4-Guzel guzel para transferi yapması, ozellikle de birilerine hala 1 coins atması (direk kendine aktarsa daha az dikkat ceker bence ßen bu kadar - sayabildim, Şimdi gecelim +'lara 1+ Ara sıra birilerine 500k dağıtıyo ßu Sırada 1.SS ile ilgili, pm kapattığından bir şey soyleyemedim, Millete Laf Atıp PM Kapatmakla da adam olunmuyor =) He bu arada, evet senden cok bakıcam kasaya, cunki senin oylesine oturduğun yerden kazandığın paralar bizim paralarımız Ornek = img146.**************/img146/7010/123456789x.jpg ( Bu Resim 19:06 yakınında cekildi) İnşallah sonraki aya iyi insanlar kral olur dileğimle Lutfen kralın yalakaları yorum atmasın ^^ __________________