76 LWL Zihinsel Char Satılır__Kilikya ACİL
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- 76 LWL Zihinsel Char Satılır__Kilikya ACİL
-
30-09-2019, 18:41:2176 lwl zihinsel charımı satıyorum..Char full halde verilecektir..Ankara icinden elden Ankara dışı havale yolu ile vericem..Ciddi duşunenler icin [email protected] ___ telefonumu msnde alacak kişiye vereceğim sabit fiyat aralığı 650-800 tl.. İtemlerim>> +7 SİYAH CELİK +3 FULL TAŞLI,4 EFSUNLU +5 KİN KILICI +4 TAŞLI,4 EFSUNLU (18 ort) +5 PARTİZAN +3 FULL TAŞLI (ws icin) +9 ŞAHİN KALKAN 4 EFSUNLU +9 ASLAN AGZI (ws icin) +9 DEMİR KASK 3 EFSUNLU +9 ABANOZ KUPE 3 EFSUNLU +9 GUMUŞ BİLEZİK 4 EFSUNLU +4 %20 exp bonuslu ayakkabı +5 Cennetin gozu kolye 2 efsunlu +4,5 bir cok kolye ve ayakkabı mevcuttur her ceşit almaya calıştım(cift el,kılıc savunma,hp vs) Skillerim>> G1 ruh vurusu M10 siddetli vurus(2 kitaba grand) M8 guclu beden(3 kitaba m9) 17 guclu vurus (ep ile duzeltip master yapılır) 19 Donuşum__5'er tane yabancı dil kitabı__2 Liderlik Ayrıca Atım 21 lwl skillidir__Loncam vardır Depom ve 3 yan charım full haldedir..Satılık itemler,+ basma itemleri cok sayıda mevcuttur(Kutsama-beyaz inci-mavi inci vs) Charımda nakit 450m para vardır.. Charım cok sağlam ve KİLİKYADA sevilen bi chardır ilgilenecek arkadaşlar icin tekrar msn [email protected] Face>> Char Satıcı olarak arayın ekleyin.. __________________