Arkadaşlar bu sabah c2 de ozellikle gordumki cz de taktik bilgisi olmayan bir suru oyuncu var mesela; Sağlam bir warrior (mesela demo_1978 busabah) human townun onunde hatta iceriyede girerek adam kesiyor ve herkes ona atak yapıyor.Bence bu yanlış değil mi?Adamın arkasında priest var ve complete heal yapıyor.Şimdi sizce ona atak yapanların yarısı prieste atak yapsa veya ona atılan debuff ve torment veya malice ler prieste atılsa daha rahat kesilmezmi?(Gerci kuleye yattı ama bayağı bir zaman sonra) 2. si okcu ile birebir yakın mesafe kapışmalar.Ben okcu olduğum icin soyluyorum.Neden dibine girilir okcunun 5 li okdan korkulmazmı? neden illusion kullanılmıyor okcuya karşı? 3. su neden hep 1 kişi kacar 10 kişi kovalar bırakın onde gidene kapışsınlar.Hatta o kadar cok peşinden koşulurki ta golemlere kadar takip edilir.Sonra adam town basınca ezik felan gibi laflar edilir.1vs10 normalmi? 4. olarak bir skilin varlığı beni uyuz etti okcuların 62 skili.Bence tam anlamıyla bir avantaj sağlamış.Ha diyeceksinizki asaslarda minor ve glitch olayı var.Haklısınız ama herkes kullanmıyor.Ama 62 skili olan buzu her okcu kullanıyor.Bence yanlış bir skill. 5. olarak bowl hakkındaki yorumunuz bence tam bir rezalet olmuş eski bowlu isteyenler sanırım epeyce fazladır. Yorumlarınızı bekliyorum.Katılan veya katılmayanlara şimdiden teşekkurler... __________________