Dark_Country (bb cypher) hacked ( cypher ardream salam charları hakkında :) )
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Dark_Country (bb cypher) hacked ( cypher ardream salam charları hakkında :) )
-
30-09-2019, 18:32:56arkadaslar tum ardream oyuncularına burdan selam... bana yardımcı olan stoneheart eylulinternet (aynı kişi) cok teşekkur ederim senin gibi bi player arkadasım olmamıstı ..... ayrıca orc arkadaslardan boyz , thesmellofblood, d4ng3rd4gg3r ve daha adını sayamadıgım digerlertine benımle vs yaptıgı icin teşekkur ediyorum burdan ...... pek uzun surmesede yaklasık bi 15 gunum gecti aranızda cok arkadaslarım olmustu ama işte başımıza gelcek warmıs neyse uzatmıyım bi dip not dada duşiyim ardream da sureklien iyi char kim falan demişler benim charım pek iyi degildi ama kendi capımda bişiler yapıyodum... ama bana gore cypher da item olarak baksediyosanız bence en salam itemi olanlar thesmellofblood, solhco ben bunlarla vs yaptım hep pot bitti kactı oldum .... mage olarak ta escape in ustune mage tanımıyorum ilk oynamaya basladıgım zamanlarda asas combo su bilmiyodum 1 vs 1 de beni kesmişti ... warriorlarla pek ilgilenmiyorum aslında cunku spear defans olmasa bile en fazla 400 damge vurabiliyolar kesilmiyo gibi gorunuyolar ama warrior asas vs si sadece uzun suruyo warrior da pot cevirmek cok daha zor oldugu icin genelde asas alıyo ardream da.... priest olarak da human priest EYLULİNTERNET oyunda en sevdigim oyun arkadasımdı kendisi .... onada cok teşkkur ediyorum karşılık beklemeden bana md +8 ve cihitn +8 vermişti kendisi tanısalı 3 gun olmustu daha.... saygılar herkese burdan arkadaslar iyi oyunlar iyi pk lar bu da benım amator pk videom artık mazide kaldı http://www.youtube.com/watch?v=lnMoR-Y9KK4 teşkkurler __________________