Adem21 İn konusunu gorunce yasma gereĞİ duydum lutfen okuyunuz
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Adem21 İn konusunu gorunce yasma gereĞİ duydum lutfen okuyunuz
-
30-09-2019, 18:27:06s.a tum player arkadaşlar.ben ronarkın eskı playerlarından JoonYGu1t4r(wariorr)bır zamanlar bır oyun vardı herkesın serefıyle bılegının hakkıyla oynadıgı ws lerın onurluca yapıldıgı kestıgınıs adamın ustunde tepınmek yerıne egılıp ona selam verıldıgı asla ks partylerın olmadıgı saygılı duzeylı buyugun buyuklugunu kucugun kucuklugunu bıldıgı bır oyun.oyuna sonradan baslıyanlar bu yasdıklarımın ne anlama geldıgını asla bılemes malesef eskılerde bu yasdıklarımı artık hayallerınde bıle goremez(ben dahıl)su ankı oyun hakkında bılgım var ve sacmalıklardan yenı paclerden dupelerden np trans. gm lerın ıse yaramadıgından. bızım zamanımızda gm ler cok aktıftı ve ıyı calısırlardı su an pek ıse yaradıklarını sanmıyorum.reel hayata donunce oh bee dunya varmıs dıyorsun ama gece yatınca goslerını kapatınca ıcınden dıosun be dostum sımdı pk yapmak vardı boss aramak ex party aramak bdw ye gırmek aman gec kalma +70 ft sı baslıyor demek . ozluyorus tabıkı.ama su ankı oyunu deıl sanırım eskı KO yu .eskıler ne demek ıstedıgımı anlamıstır.yenı arkadaslarda anlamıstır.ama o donemı yasamak baska oluyor be.maradonun hatta koylerın eskı hallerını hatırlıyorum da su an ne vazıyeyetteler acaba adem21 gıbı cok arkadasım vardı oyunda hepsıde saglam cocuklardı karakter yonunden asla adam satmaslardı.bızım zamanımızda fazla kufurde olmasdı. olurdu ama kararında.su an oyun oynayan arkadaslara:bu oyun tabıkı ıyı bır oyun ama gercek hayatta gusel dostlar dısarıyı unutmayın.oyun ıcın eve kapanymayın.uykusuz kalmayın ogrencı ve genc arkadaslar derslerınızı aksatmayın.KO ılerde sızın karnınızı doyurmucak sıze ekmek vermıcek bunları unutmayın harclıklarınızı ayırıp gıdıp gb ıtem vs. seyler almayın .okuyanların sag kulagından gırıp sol kulagından cıkacak bılıorum ama dogrusu bu.hıc bısı yapamadınıs bari bırascık kendınızı kasın 4 saat oynuyorsanız 2 saate dusurun.zaten KO son zamanlarda sacmalamaya baslamıs sanırım hakkınızıda arıyamıyormusunuz takıp ettıgım kadarıyıyla.dıceksınızkı ee kardesım sende zamamnında baya oynamısssın evet oynadım hemde cok .ama tek fark benım zamanımda oyun boyle degıldıkı .degıyordu oynamaya.saygı sevgı vardı .su an ole degıl benım son zamanlarımdada ole degıldı zaten .uzun lafın kısası KO hayatınız olmasın bu sadece bır oyun unutmayın. OYUNU SEREFIYLE BILEGININ HAKKIYLA OYNAYAN TUM ESKI PLAYER ARKADASLARA SAYGILAR SEVGILER SU AN OYNAYAN ARKADASLARADA IYI OYUNLAR HERKESE SELAM BI CHAR VARDI ESKIDEN JoonYGu1t4r BILEGININ HAKKIYLA ADAM ALAN OLMADI SEREFIYLE YATAN CUMLETEN S.A)) __________________