KO'da oynayanlara adam değil diyorduk gercekten de yanılmadım... Cypher'de zarzor kastığım(nasıl kastığımı soylemek zorunda değilim laf atan illaki olacaktır!) xDarkness_Lordx adlı charımı 1 hafta once soyup soğana cevirdiler! İmzamda charı goruyorsunuz malesef... +6 shellerim, +8 mdlerim +9 takılarım ve 900m param ucmuş gitmiş!!! Şifremi değiştirdim ama neye yaradı diyorum. Şimdi asıl konum bu değil tabiki herkesin başına gelebilir. Asıl konu Cypher daki oynayan insanların kalitesi!! KO ilk acıldığı sıralar Ares serverinda 3 kez hack yemiştim ama ceşitli clanlar beni hep bağırlarına basmışlardı. Ustune ustluk kendi imkanlarınca item bile diziyorlardı. Cypher daki ilk hackim bu malesef. Ama Cypher clanları(orc) değil itemsiz hackli adama item dizmek, itemi olmayanı clana almıyorlar!!! Noldu? benim PK hayatım sondu ve oyunu bırakma eşiğine girdim.. Bunu bir dilenme olarak algılamyın ama şu sıralar gercektem bomboş geziyorum. Bana yardım edebilecek olan arkadaşlar beni [email protected] adresinden bulabilir ya da bu topic e yazabilirler. Ha Reel para satışı yapan arkadaşlar Mersin ve Adana olursa guzel olur. ama buyuk fiyatlar veremem neticede ben de bir oğrenciyim... Okuduğunuz icin teşekkurler iyi oyunlar... __________________