forumları dolaşırken gozume bir konu takıldı paylaşmak istedim bi aralar ko uzun sure kapanmıştı ve kimse neden oldugunu anlamamıştı ! Merhaba arkadaslar Su an startın olmaması bir cok arkadasımızın cesitli hurafeler ortaya cıkartmasına sebep olmustur bu netsizliğe son vermek adına sizlere kesin bilgi vermek istiyorum knightonline oyun icersindeki xtrap olarak adlandırdıgımız yapımcı firma ile anlasılan sure ve sozlesme bittiği gunden beri oyun ıcersinde hic bir guvenliğin olmaması ile beraberinde gelen Third party tools (3 ncu parti programlari) ve beraberinde gelen dupe vs.. gibi buglar nedeni ile dun gece turkiye saati ile 3 sularında kapanmıstır herhangi bir yenılık soz konusu deil tamamen su an piyasada dolasan dupe programi ELKY Allinone v3 un kapatımı ile ilgilidir ELKY Aliinone v3 nedir ? su an turkiyede bir cok Gb satısı yapan Buyuk sahıusların elinde bulunan ve piyasada 500 tl satılan bu program 20 dakka gibi kısa bir surede 21 gb ( iki milyar 100 mılyon) gibi bir uretim yapan cok kucuk bir dosyadır su an kapalı olan KNİGHTONLİNE oyununu ise bu programın kapatıılmasını sunucular uzerinde ki fiili durumunu Disable (devre dısı) etmek icindir.... Bu bugu bulan şahsiyet : Elky'dir. Konun kapalı kalma sebebi odur. 10 kdan saniye başı Dakikada 600k kasar saatte 36m kasar.. goruyomusunuz siz donen bu işleri ? Elky' le yapılan muhabbet (cessase' den alıntı) (burda 10k dupesinden sonra buss dupesinide kullandıgı apacık) h t tp://i0909.hizliresim.com/2009/9/13/5315.jpg merhaba huseyin abi SPC - Elky: Merhaba ....: nasıl gidiyor abi kaybettin mi artık umudunu SPC - Elky: Yapıyoruz bir şeyler ama eski tadı tuzu yok ....: hımm yine buldum bazı şeyler diyosun anladım SPC - Elky: eskiden 15dk cıkıyordu şimdi 1-2 saat suruyor ....: ....: hic olmamasından iyidir abi ya ....: buss dupe falan mı yoksa yine para mı basıyor SPC - Elky: Cok farklı bu sefer ama yine kasamız doluyor SPC - Elky: Sen ne yaptın GBler suyunu cekmiş sendede heralde ....: ....: aynen ....: zaten bastığım gb lerin bir bolumu silinmişti sonraki patchlerle biliyosun sen de SPC - Elky: e ZAmanında depolamadınız mı? ....: yok abi ya ....: 120 gb para bastım ....: sabahında yeni patch geldi ....: bunun da 42 gb si silindi SPC - Elky: Ama programı senden alan bir iki kişi oyle demedi bana ....: kim almış benden programı ....: benden kimseye program cıkmadı yeminle ....: ne diyorlar ? SPC - Elky: 20 saate 80 char kastik 30dk 21gb basiyorduk filan yazmışlar ....: ....: yemin ediyorum oyle bişey yok ....: ben kimseyle paylaşmadım demiştim ....: hala da aynısını diyorum ....: ayrıca ben bile adam gibi 1 char kastım ve 120 gb bastım millet nası o kadar yapacakmış SPC - Elky: Mesajı silmediysem bakrım forumda ....: tmm abi hangi forum ben de bakayım ....: yuzleşelim SPC - Elky: kimdi adı unuttum red bilmenen gibi bişeydi nicki sanırım ....: hangi forum abi hala takılıyosa yuzleştir lutfen SPC - Elky: turktakımındaydı sanırım mehmet: hemen bakıyorum nicklere SPC - Elky: Varmı oraya takılan arkadaşın? SPC - Elky: Cafeden biriside kim cıkaramadım elemanı mehmet: abi yemin ederim sana mehmet: ben kimseye vermedim programını mehmet: turktakimini da takılan arkadaşım hic yok valla SPC - Elky: Program icin stılık ilanını daha once gordum şimdi ama PATCH den sonra Onu gecelim. mehmet: ohoo patchden sonra neler olmadı ki mehmet: programın ss leri falan filan mehmet: ama patch sırasında yemin ediyorum sana mehmet: kimseye vermedim mehmet: patch sonrasında bile vermdim valla mehmet: sizin snoxd den 1-2 eleman istedi mehmet: inanmıyorsun ama yapacak bişey de yine calsam yine vermem SPC - Elky: Şimdi evdeki kullandığım programda bile 3 lu şifreleme tekniği var SPC - Elky: Calıncak bişey değil yani mehmet: mehmet: pc yi gotursem evden full mehmet: ya da sen paylaşssan SPC - Elky: Salı fixlenmese bizim yontem payaşmasamda az yardım ederim SPC - Elky: amacok şey bekleme ben ekmek yiyorum bu işten vede 2 saate anca cıkıyor mehmet: mehmet: abi ben satmak icin falan gb istemiyorum Allah carpsın ki mehmet: adam gibi itemler icin valla mehmet: yardım edersen yine sevinirim mehmet: sen ekmeğini yine ye mehmet: aracı olayım istersen ank dan mehmet: herkes cafeden alıyo mehmet: gunde 5-10 adam bulurum sana SPC - Elky: Şuan toptanclara mal veriyorum son kullanıcıyla uğraşılmıyor mehmet: valla istersen paranı yatırırlar oyle gecersin gb ni SPC - Elky: Alacakları zaman en az 20 tane lacaklarki değsin mehmet: abi 10 tane ark diyorum mehmet: adamlar gunde 5 gb alıyo mehmet: 50 gb eder mehmet: kactan veriyosun ki mehmet: ionia ? SPC - Elky: Bu adamlar kaca veriyorsa 1TL altina istediğin kadar veririm mehmet: tmm 5.50 yapar SPC - Elky: ama en az 20 tane alacaklar SPC - Elky: Sen aracıysan kendi payını koy mehmet: abi SPC - Elky: logos icin 5,25 den veririm sana mehmet: senden pay istemiyorum yemin ederim mehmet: ben para istemiyorum SPC - Elky: Yok sen aracı olmasanda sana sozum var zaten cıkınca vericem sana 20Gb mehmet: gb ile iron set 9 shell set bi de 8-9 giga avedon falan yapayım yeter SPC - Elky: azmış istediklerin SPC - Elky: mehmet: yaw 38 gb benim var tamamlayamaz mıyız SPC - Elky: 2 Saate 20GB cıkıyor sen duşun SPC - Elky: 20GB havadan gelecek SPC - Elky: Şukret bence mehmet: evet ediyorum yine mehmet: sağol vermeyebilirsin de tabii mehmet: ama bana guvenmeni sağlamam lazım mehmet: sana ayda 500 tl gb satış garantisi versem ? SPC - Elky: Bunun ayı yok ben gunde 1000TL satiş yapıyorum şuan mehmet: SPC - Elky: Yarın fixlenmiyceği garanti değil mehmet: e + gelecek abi SPC - Elky: O yuzden boş ver son kullanıcıyı mehmet: ya kullanıcı değil mehmet: cafeye satacaz SPC - Elky: Neyse boş ver sen DUPE olduğunu unut bende yok bişey SPC - Elky: Sana bir ara 20GB donucem ama mehmet: mehmet: ah abi ah bi paylaşssan var ya ama sen de haklısın sızdırırırm diyo korkuyosun normal mehmet: yurtnete uğruyo musun yine abi SPC - Elky: Hafta ici uğrıycam mehmet: okul zamanı uğra abi yine calıntı falan hortlar belki inanamayanlar icin resimli kanıt h tt p://ww w.resimupload.com/ds457774589_adsız.html İlgimi cektim paylaşayım dedim Bu arada ALINTIDIR... __________________