IPredicamentI Karakterim Ozzani nickli user tarafindan CALİNDİ!!!SANANEBITCH CHROMED
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IPredicamentI Karakterim Ozzani nickli user tarafindan CALİNDİ!!!SANANEBITCH CHROMED
-
30-09-2019, 18:14:09Evet arkadaslar bakarsaniz karakter satisdada gorursunuz charimi satiyodun warrior bu arkadas bana face veri Daim ergun /daim09 ronarka 5kisi girdiklerini bir suru car aldiklarini soyledi bana ve gercek almaya niyetliydi benle pazarliga oturdu sonra bana Sananebitch chromedivisionun ona kefil olabilcegini masterstrokeda oldugunu soyledi bende masterstroke clanina guvendigimden tabii ki olur dedim hatta chari ilk veririm sonra parayi atarsin dedim bundan sonra arkadas dediki aslinda chari bi kiz arkadas alcak dedi ve fake bir face yonlendirdi beni onunla pazarliga oturduk sahte bi tc ve bi telefon verdi telefonun ona ait oldugunu anlamam icin beni aramasini istedim aradi ardindan bilgileri telefona yolladim kiz face kapatti ve kayboldu daim ergun denen arkadas kabullenmek istemedi o arkadasim degildi ayagina yatmaya calsti ardindan kizin bana verdigi numara olan 0 541 877 25 24 i google da arattim ve frmtrde ozzani tarafindan acilmis ve denizliden rogue alinir yazilan bi ilan gordum bu numara vardi yani bu numara daim ergunun ortalikta kiz yok kiz kiliginda beni kekleyen daim var sonuc olarak lutfen herkesden rica ediyorum bu adami taniyanlar olaya bi el atsin lutfen 235lira bana lazimdi bana o parayi yollasin yada charimi versin anlattiklarimin hepsinin ss i var lutfen sananebitch chrome bu adami taniyosaniz bi yardimci olun lutfenn ayrica IPredicamentI yi hic bir clana yada ptye almayin lutfen konuyla ilgili bilgisi olan adami taniyan lutfen eklesin www.facebook.com/alperen.oruc.3 __________________