Mastersa clan lideri Sayın Umit Bey
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Mastersa clan lideri Sayın Umit Bey
-
30-09-2019, 18:12:47Şimdi Belki dersiniz Cunku daha once karşılaştım bunu Acan bir cocuk diye Ben size sadece bir kac şey soluyecem baktım ki umit burda oyle bir guzel konuşuyor ki solemeden yapamadan edemen gecmeyim dedim umit yani azeroth logosda tanıştım onunla aynı clandaydık ve logosda yaptıklarını size soleyim duvar icinde Isilion kesmeler 1 party felankor kesmeler ve koxp la Logos 2 Logos 3 servelerine girmeler ve Dragon almak icin Np transferi Bunları yapan umit şimdi gelmiş burda Başkaları Hakkında yorum yapıyor peki umit sen gercekten bu oyunu legal oynayan birisimin ? Pedal diyorsunuz umit pedalsız kac adam kesebilir sorun bakayım kendisine Size daha bir ornek vereyim Girakonda da başladı bu adam g2 de Yamakasi diye sedat abinin charı vardı onla beraber g2 delos da koxpla exp kasan kim Sedat abi charı banned yedi Hatta olmediyse burdaysa oda yorum yazar belki Sadece tek diyeceğim umit ilk başta kendine bak sonra gel buraya o bunu yapıyor de şu bunu yapıyor de Yazık bence Başka yorum yapılmıyacaktır herkez tanısın bu adamı yeter __________________