Oncelikle lutfen gereksiz yorum istemiyorum. Bu konuyu acmamdaki sebep bi başkalarının da zarar gormemesi. Darknesscoming ailesi olarak server başlarında ske belt dropladık ve hasan (yalnızkovboy) bu şahısa pazar yapması icin verdik. ( bu bi hataydı tabiki de)Aradan 1,5 aylık sure gecmesine rağmen her seferinde alıcam alıcam sozleri ile oyaladı ve 1 gun icerisinde charın satıldığını gordum siteden. Serverın ilk başları olduğu icin boslarda yalnızkovboy tank oluordu ve bi suru arkadaşımız exp e yatıp kalkıp % lerini atıordu yani onca emek harcanıyordu. Yani anlıcağınız onca emeği bi şerefsiz mahfetti . Konuyu acmamdaki sebep hala akara serverında oynuyabilme ihtimalidir . Sizleri uyarmak icin . Biz Darknesscoming ailesi olarak giden iteme uzulmuyoruz sadece insanların ne kadar alcaldığını gormenizi istiyoruz. Buyrun burdan bakın şerefsiz insan sıfatı nasıl oluyor. [IMG]http://img46.**************/img46/718/pivx8.jpg[/IMG] Arkadaşlar ibret olsun diye 2.000 Adet afiş bastırdım ve bunu butun konya halkının gormesi icin. Konya Selcuk Unv. de ki arkadaşlar sağolsunlar en yakın zamanda butun uğrak mekanlara afişi yapıştırcaklar. Altına da not olarak bu şahsı aranızda barındırmayın olarak yazılmıştır. Lutfen sacma sapan yorumlar yazmayın . Im HiRoSiMa... __________________