OrcHunter Kral Adayi
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- OrcHunter Kral Adayi
-
30-09-2019, 18:11:58Şu kısa sureye kadar aday cıkarma gibi bir duşuncemiz yoktu serverde yaşanan dengesiz durum sonucunda aday cıkarma karari aldik. Aslında bunun en buyuk etkenide ironking dir bundan kısa bir sure once yukarıdan orchunter a sh ci diye yazı gecmiş pokesi bunu oğrendiğimde konustum ve yukarıdan ozur ve duzeltme yazısı gecti aciklamasi ise abi bilmiyordum bizim ortak .... sormus sh soleyin teşhir edem diye biri sizin isminizi vermişler ve ondan gecimiş kusura bakma dedi.. Duzeltme yazısı gectiği icinde takmadik. Konuyo kapadik ama son savasta nedendir bilinmez ben comander olduğumda benden isminin yukarida gecmesi isteyen arkadasları kırmayip yukaridan gecirdim ve dc oldum carda kim vardi gene bilmiyorum "h1ck3r sus 2dk yazmiş". Pm den de soledim her zamanda solerim eğer savasi kazanmiş isek elimde de imkan var ise ki var ben kim olursa olsun ricasini kırmam ve yaparım neticede bu bir oyun herkezin yukaridan ismini gecirme sansi yok. OrcHunteR clan siralamasindan orclarda ilk 6 da ve hemen hemen her savasta commanderim . Comamander ve krallık pm blok gezmek ise ben onun... İşte bu sebepten OrcHunteR adina "" h1ck3r "" Orc kral adayıdır. Kısmet olurda kral olursak pm bloklu gezip bizi destekleyen lerin guveni sarsmayacağiz. Pot parasi zaten verilecek exp event yapılacak serverde sayılı adam 80 oldu millet gece gunduz kasio event lazım ... ............. EXP EVENT ............ __________________