ronarkda acıldığından beri charımı oynuom ne clanlara girdim ne partylere girdim arndreamciler tanımayabilir ancak pot alırken benden gormuşşlerdir. bazıları noob der bazıları iyi cocuk der bazıları kıskanır bazıları sever bazılar dalga gecer bazılarıda hala kasamamışın der gereksiz konu ama kendimi tanıtmak istedim sadece normal premium ile ancak bu kadar kasılıo napalım hala 69 um hala %25 im ama bu prede bitince platin almayı duşunuom tam 1 1,5yıldır ronark acılalı oldu gelmiş olanlara hgniz gelecekelere m.o gelmişlere nbrsiniz lo ne kişilerle takıldım ne adamlarla kavga ettim ne kotulukler yaptım ama neler sadece hayatımda db cekmedim onuda bana yapıolar die yapmıom hane ben şu oyunda şunu oğrendim bazıl arklar vardır akılda kalıcı bazıları vardır para icin duran bazıları vardır ark olmaya calışan benim ortak var sadece adımı kotuleyen eğer size bi kotuluk yaptıysam o ben değilimdir bunu bilin size durduk yere hadi ßß diyen ben değilimdir charımı 64den 69a kasarken tam 5kez hacklendim ama yinede yılmadım 1 2 ay charı bıraktığım oldu bazen bulamadığım zamanlar oldu ama genede ancak 1,5 seneye kastım napalım bizde ancak boyle kasabillioz bu boşş konuyu cnm sıkıldı die actım ve diğer arkların benim hakkımda duşunceleri icin bilginiz olsun ben bu charıı hic kaybetmeden kassaydım şu anda 75+ cokdan olmuşştum neyse cok yazdım gibi geldi ama olsun cnınız saolsun bu topice girmeniz bile bir mucize tum kotuluk yaptığım arklardan ozr diler beni sevenlere tşk ederim bu pwnageyide gorsem kavga etcem ne zaman nt insek bana zr yapıolar onlar yuzunden nt inemez olduk ama bugun onların başlarını derde soktuk santana saolsun bugun baya bi onlarıı ezdik tabi diğer arkların yardımı ile ntden 2saat boyunca cıkmadık iyimi 06,07,2008 saat 9suları hadi ßß __________________