Sa arkadaşlar. Aşağıdaki konu tam bir yıl once yazmıştım. Masraf 300Tl cıvarındaydi bugunku aynı tablo masrafı en az 550TLdir, yani 1 yılda 2 katı. İcraate davet ediyorum herkese. Cash cekmeye 1 haftalaığını keselim. gmler kendine gelsinler biraz. Ha, ustune şunlar eklendi: 1) Hack / soyulma olayları daha cok oldu. Oyuna ve gm'lere guvenliği daha cok azaldı 2) TBL/K0xp ve NPT daha cok oldu 3) PUS indirimi HİC olmuyor 4) GB fiyatı tavana vurdu Biz ne zaman dur deyeceğiz? Bu arada GM arkadaşlara soyluyorum; performanız olcmek istiyorsanız,işte alın gercekleri! ------------------------------------------------------------------------ Selamun aleykum, Arkadaşlar, bu oyun ilk yapıldığında zevk amacıyla yapılmıştır. Fakat son gunlerde oyunun yediği paraya baktığımda, ciddi para harcandığını fark ettim! Oyun yoneticileri de bu durumdan memnunlar gibi gozukuyor! Yeni serverler acılıyor yeni sacma gunceller yapılıyor ve tamamen kafalarına gore oyunda değişiklikler yapıyorlar! Duşundum ki sesimiz mi ulaşmıyor acaba? Bir ben mi duşunuyorum bunu? Oyunun gercekten pahalandığını ve son donmede para işi donduğunu duşunuyorum! Biz de kullanıcı olarak hep birlikte bir hareket gecmemizi gerektiğini duşunuyorum. Ben bu oyunu seviyorum, rakip olsun veya aynı ırk olsun fark etmez hepimiz bu oyunu seviyoruz ama oyunun bu şekilde devam etmesi, mali acısından gercekten cok zorlamaya başladı. Yetmedi gibi PUS indirimi vardı o da kaldırıldı! PUS Dolar ile hesaplanıyor!!! Bunun nedenini de anlayamadım! uluslararası ekonomi uzmanı değilim de ama biz Turkiyedeyiz kardeşim neden TL ile hesaplanmıyor? Bunu da tamam dedik Dolarla alınıyorsa Dolarladır ama Dolar’ın hesaplanmasında bile bize yanlış ve pahalı hesaplanıyor Aşağıdaki linkten gorebilirsiniz dolar 3,70 TL olarak da hesaplanıyor (http://forum.nttgame.com/forum/showt...n-Devam-Ediyor! ) Dolar Turkiye Cumhuriyetin Merkez Bankasında 3,53 TL olarak hesaplıyor! (http://www.tcmb.gov.tr ) Bunları hepsi toparladığımda anlıyorum ki NTTGAME sadece para peşindedir arkadaşlar, paran varsa oyna, paran yoksa oynama! Benim durumum musait olabilir ama kalan kardeşlerim imkanı cok olmayan ve bu oyunu oynamak isteyenler icin ne olacak? Ben onlar icin ne yaptım? Cok uzattım belki kusura bakmayın ama size, hepinize, hep birlikte harekete gecmeye davet ediyorum! Oyunu bir aylık Cash ve GB almaya kesebilir miyiz acaba? Hatta 1 Hafta olsun! PUS un indirilmesini isteyelim! GB fiyatı duşsun bir şekilde sesimiz duyulsun. Aşağıda bir tablo hazırladım bu tablo oyun icin harcadığımız para miktarı gozukuyor aşağıdaki miktar MİNİMUM miktarıdır. GB eklenmedi GB kasılır diye, IBEX MIBEX, TP SC, Ağac SC, Kuculme topu, buyme topu ve onun gibi fantazi şeyler koymadım..PK icin LAZIM olan ve minimum olan scler vb ekledim siz de bakın, duşunun ve gorun haklı mıyım ? değil miyim? Teşekkurler __________________