NeverNightmare GAME OVER (BENIM İCİN BOYLE) finish
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NeverNightmare GAME OVER (BENIM İCİN BOYLE) finish
-
30-09-2019, 18:02:54oncelikle sunu soylım iyi kotu cok zamanmız gecti .. bazılarının kalbini kırdık kavga ettik tartıştık ama kalbini kırıdıgmız varsa affola. uyesi oldugum clandan dun itibariyle cıkmıs bulunmaktayım. neden ne oldu gibi polemıge girecek konulara hic girmeyecegim zaten az bucuk goren biliyor clan kımlerın elınde suan suan ne hallerde gozler onunde 3-4 kisi haric onlar kendini biliyor cıkarken soledigim lafın her zaman arkasındayım mounjer clanı ardream car acıp girin suan zamanında baş edemediginiz clanla adreamda az dalga gecin oncelikli cıkma sebebmde bu oldu benden bu kadarlık NosceTeIpsum satılıktır.. KISA Bİ HATIRLATMA = Ali abi az gir bak oyuna ne halde clan ...... kacıp gitmekle olmuyor bu işler . neyse artık onemide yok KISA Bİ NOTTA = NeverNightmare ye ardreamda basarılar . ben yokum siz takılın dunku boklarla mutlu olursunuz... zamanı gelınce anlıcaksınız benı iş işten gecmiş olcak herkese kolay gelsin kalbini kırdıgımız varsa affola iyi gunler __________________