S.a arkadaşlar 60 LwL Savaşcı Bedensel car Satılır. İTEMLER:: +6Yarımay +6Mavitaş +7Demir Kask 1000HPli Bileziq 1000HPli Kolye 500HPli Ayakkabı +7Abonoz OZELLİKLERİ:: Hava Kılıcı Master2--OFKE Master1--Kılıc Cewirme Master2 Atı Zırhlıdır.Carın icinde 5 Ejderha Parası(EP)bulunmaktadır.Butun gorevleri carın durmaktadır.(Onları yapınca zaten ve sayfa gorewleride war direk 65 olur birazda kastınızmı). Sacı yapılıdır.Uzun sac stili(SİYAH).Fiyat konusuna gelince pek birşey istemiyorum zaten.Belirttiğim gibi ep parasını ve kastıgım emeği azda olsa alim yeter benm icin.FİYAT:50TL. İLETİŞİM:: Car yuz yuze weya başka şehirlerden HAVALE(PTT)yoluyla yapabiliriz.Guvenebilirsiniz bu konuda cunku carı acil elimden cıkarmaya calışıyorum.Ve bunuda belirtiyim msn yi ekliyince yok ıd we şifreyi werin ben bi girip bakim diceksiniz baştan onu soliyim ole birşey olmaz.MSN mi eklesin alıcılar gerekli herşeyi solip olmadı kanıt icin resim vb atabilirm.İyi Forumlar Herkeze. Ve ayrıca CONSTANTİNEDE 250m Satılır.Cok ucuza msn mi ekliyin gerekli bilgileri fiyatını soylerim. MSN:: [email protected] __________________