Evet arkadaslar 6-7 ay once charım hack yedi kafam attı oyunu bıraktım kendimi ciceğe boceğe adadım ama olmuyor (= ne kadar ugrassamda III ko2 siz hayat boş ve nı tekımde 1 hafta once oyuna geri geldim tabi cok sasırdım oyun degısmıs hersey degısmıs suan allak bullak bır durumdayım ve sizlerin yardımlarını istiyorum hemde her konuda şimdiden saolun. Oncelikle ben şuan chara sadece Bd girmek icin item dizicem yani sadece bd den gelen exple birde c.tesi kasıcagım exple ko2 ye devam edicem taa yaza kadar bunu belırteyım.Şimdi Charda OLan itemleri Sayıcam Sizde bana 1-2 item soyleyin 3 aşası 5 yukarısı bende bir char dizeyim. Class Warrior Char 64 level %3.19 İtemler; +7 shel sett +7 Undy Set +7 Murkry +7 Impact var şuan charı dun diz diğim icin bukadar. Şimdi Gorev takılarım sağlam takı konusunda bişey almadım fakat almayı dusnuyorum en azından belt ve kolye bu konuda yardımlarınızı alayım bana ne gibi takılar onerirsiniz(lupus pendat haric) + cokta ucuk fiyatlarda takı almayı dusunmuıyorum belirteyim sonucta pk yapmak ıcın levelimz Noob takılar ıcın yardımda tşkr ederim birde 2. oruma gecicem Bugun Baktım charın %2.31 di dedim hadi kalk efe azıcık exp kasak cnbt sayıda durulmaz pre yok ama bos durmaktan iyi değildir kalktım aposta gittim(Brahman paramun doluydu) neyse gittim otomatıkman party attılar grdim 2 apost binde %0.01 kasıyor ko2 bırakmadan once bronz preyle 3 brahman %0.01 kasıyordu yani 83 level geldi diye diğer yaratıkların exp verme ve % atlatma oranı arttımı bu konuyu cok merak ediyorum şimiden değerli yorumlarınız icin tşkr ederim hayırlısı bakalım halimiz ne olcek __________________