Acaba bu neden kaynaklanıyor
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Acaba bu neden kaynaklanıyor
-
30-09-2019, 17:54:35Bir arkadaşım var kendisini oyun şeklini pek beyenmem nerede koxp dupe bug onu orda bulursunuz ama ne diyim arada sırada itemlerini almak takılmak isterim 3 parca +9 fp 2 parca +8 fp sini ve dual +8 shard +12 dex takılarını aldım bunun bi arkın chara koydum Nicki Aslan_Miyav_Dedi karusdur lvl 61 fln wolfla enchent schrolla ap 1700u yazdı aklımım aldı dedim şimdi kasıp kavururum dedim cz yi ismini tam hatırlamıom kolu grade 5 bi clan lideri geldi ben bu adama (adam fp li) bi spike vurdum 1000 yazdı elinde +7 shard vardı rebirth olduu belliydi etrafı yesil yanıodu bu bana bi koydu 1740 dedim kesin lvl 70 adamda %15 fln var bole vurdu kesin dedim dd taliadır govdelikde kesin fln nese ben bunu clan arenada yakaladım direk acid aldım bi baktım bunun seekte 40-80 yazıo dedim noluoz gene yapıştım buna 1350 fln yazdı acid leri attım olup atıom olup atıom 16 18 tane attım yani adam kızarmıstır kesin ben buna gene bi spike asıldım1580 dedi dedim ula bu quest uniq taksa hp 1440 fln olur dedim bunda dd yokken 1580 asıldım acaba bunda ne var sora direk pm dedim len sen nesin 70 den mi dustun uniqler ne fln zaten gerisini hatırlamıom +7 shard rebirt ustune +5 yazıodu 106 ap di dual +5 re shardlar adam +1 in gosterdi 45 hp mi ne veriodu +2 eme +2 roller 60 şar defans onlar ve skeleton belt ya duşundum bole adamları gm goremiyormu bu adamlar neye guvenip bu kadar dupluo bu arad afp seti +9/19 du bunun yaptığı acaba egosunu tatmin etmek midir ?? __________________