evet arkadaslar bu ******** arkadasimi LeFleAu u hackledi LeFleAu yu tanir herkes MaveRick kurmuştu ilk zamanlarda serverin 3.haftasi arjanshaze clana girmişti taniştilar tel no istemişti verdik boss oldu zaman afken arardi gel derdi bir gun bowl donioduk bach kestik rol duştu town cekti ole tikladi rolu ona giti ama verdi bana guven sağladi daha sonra kac gun gecti telefon acti cemil bole bole dedi kasamioz bi chari beraber kasalim ortak olalim 2kişi ya senin wairorrunu yada benim wairorrumu kasalim dedi bende bir apttalik edip guvenip insan sanip tmm dedim gel oyna benimle verdim id pasi aradan 5 gun gecti 6.gun talos keserken relog cekiom bi baktim inv pass kasa char clanin dropleri paralari ordaydi sonra LeFleAu a bi girdik item kalmadi gidenler giga +6 2h Rol We 400m ve chitin set sonra msn den ne olio dedik charin halli ne ben yapmadim falan filan dedi tel actik teldede yapmadim dedi nasil beklersin benden bole biseyi falan itemlerin değeri nekadarsa yollarim sana Ytl Onuda yapmadi ss yedim falan dedi ondan olabilirmi fln innanmamiştik saten bundan beklemzdik guvenmiştik insan yerine koyduk daha sonra adressi oğrnemeye caliştim hep yalanlar bağcilar kanarya bakirkoy her yerede baktim ondan sonra ne zaman humanterora pm atsak ben tarik ben mehmet chari satin aldim eskişehirdenim falan ilk itemleri majestice aktardilar bizim itemleri satiolardim aradonda sonra benim gigami satip dv+7 cektiler bi gun tesaduf danielklein pm atiom ve beramusa dedim humanteror die bi char goriomsunzu hic evet bizim partyde paramun dedim ağiz arayiayin isim dediler kerem dedi yane bu ******** ortak msn dediiler onun msni cikti daha sonra adress fln dediler nerden oynion cakti işi salladi gine ben pm atim isim dedim tarik dedi ******** gine biseler uydurdu sonra msn istedim beramusdan bunu bi ekledim msn de o picle hemen engeledi beramusu banada cvp yazamadi .. benim charla oynarken daha miracleye titan tb cekerdi bosslarda kavga eti anna baci duz giti onlara suanda miraclenin allyisinde kendi chari ile IIHumanT3r0rrII bu ********i taniyin bu affedersinzi ocya nasil gerekiosa ole davranin __________________