Metin2 avrasyada yeni başlayanlar icin satılık karakterler ve yang
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Metin2 avrasyada yeni başlayanlar icin satılık karakterler ve yang
-
30-09-2019, 17:53:17Selamun Aleykum arkadaşlar METİN2, Avrasya da elimde son kalan carları, ve yanları devir, satıyorum hepsi uygun fiyat daha onceki konularada bakarsanız tum itemler yanglar ve hesaplarım sorunsuz bir şekilde devir edilmiştir bu hususta guvenebilirsiniz tabiki sizde gerekli tedbileri alacaksınız. satacağım karakterler eziktir ama yeni başlayanlar icin başlama kolaylığıdır en azından bk vesaire fazla uğraşmazsınız 55 lw zihinsel skilleri GB. m9 ruh. m10 şiddetli m5 tir biyolog, lanet, kitabı 2 kaldı nick guzeldir hic bir ss yada banı bulunmamaktadır. at kuruğu sacı var karizmatik duruyor 70 tl 49 lw b. silah b.keskinlik m9 b.zırh m8 biyolog, lanet, kitabı 1 kaldı sacı şekil onunden cekil 50 tl aslında bu carlar itemliydi itemleri yanga cevirdim hatta cevirmeye devam ediyorum. elimde şu an 500m yang var oda satılık ki muhtemelen bugun yarın 1 T olur İstanbul Avcılarda yaşıyorum. ilgilenenler arayabilir 0542 736 2057 BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR __________________