RUMELİDE 75LwL Ninja Satılır..(Yakın Dovuş)Fiyat Uygundur..
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- RUMELİDE 75LwL Ninja Satılır..(Yakın Dovuş)Fiyat Uygundur..
-
30-09-2019, 17:51:33Evet arkadaşlar RUMELİ serverinde 75 LwL NİNJA karakterli car satılır.Pek abartılıcak kadar fazla itemi yoktur zaten fiyatta cok ucuza satıyorum.Ve itemleri yazıyorum(butun bilgilerini)... İTEMLER... +6 Kupeciceği Takımı (Tertemiz) +6 Ejderha Bıcagı (+3canavar/+3ninja/+3kavrama) +6 Kutsal Sert Yay (Tertemiz)2 ozellikli +9 GBY (Tertemiz) (Ort=18) 1000 Hp li Kolye(Ozellikli) 1000 Hp li Ayakkabı (Ozellikli) %20 Olumsuzlere Karşı Guclu Celik Kapşon %10 Olumsuzlere Karşı Guclu Abonoz Kupe SKİLLER.. 4adet masterı acılmıştır. 1=Bıcak Cewirme m10 (Grand Mastera 3 bk kalmıştır) 2=Suikast m10(Grand Mastera 3 yada 4 bk kalmıştır) 3=Hızlı Saldırı m7(Master 8 e 2 bk kalmıştır.) 4=Zehirli Bulut M6(Master 7 ye 1 bk kalmıştır.) 5=Kamuflaj 6 (Master 86 LwL de acılıcaktır.) AYRICA.. Carın icinde 25m para.//Sura ws itemleri wb savunmalı itemler//1saat 17dk lık liderin kitabı//bayrak//bıcak savunmalı itemler//Ve daha bir cok item wb şeyler mevcuttur. Atı 21 LwL dir.Atın 4 adet skilide acıktır. Fiyat Msn uzerinden konusulabilir.Ama şunu solim cok fazla fiyatı abartmadım.Acil satılıktır fiyatı UCUZDUR.. İLGİLENENLER İCİN.. meneksee1424 @ hotmail.com (Boşluk yoktur.Ben belli olsun die yazdım onu.) Bana bu adresten ulaşabilirsiniz. İyi Forumlar.. __________________