Yeni servere gecmeye karar vermiştim bu yuzden charı satmaya karar verdim ve bu site uzerinden satış ilanı acmıştım. Ispartalı olduğunu soyleyen bi eleman chara talip olduğunu soyledi fiyat konusunda anlaştık fakat k-esn kodları olmadığı icin siteye girip k-esn kodları icin char bilgilerini yazıp ticket gondermemi tavsiye etti .Bende Gamerfirste girip tum character bilgilerimi yazıp ingilizce olarak k-esn bilgilerimi istediğime dair bi ticket attım .Charı Hackleyen Eleman Emın Olmak İcin Yolladın mı Ticketi diye durmadan soru soruyordu.Aradan 5 dk gecti oyuna gireyim dedim şifreyi yanlış girdiniz uyarısı geldi ,siteye girmeye uğraştım fakat knightonlineworld ve gamerfirste bir turlu giremedim sanki internet kopmuş gibi sunucu bulunamıyor diyordu(arkadaş charın bilgilerini değiştirirken) halbuki google ve frmtr ye girebiliyordum sonra charın mailine gamerfirstten gecici bi şifre geldi(şifre değiştirmemiştim) onu denedim ve chara girdim char anadan doğma haldeydi .Eleman benı engelledi doğal olarak .Charı Soyduktan sonra neden gecici şifre yolladı .Msn de konuşurken hicbir dosya yada link almamama rağmen ve 2 antivirus programı kullanmama rağmen o adam beni soymayı nasıl başardı anlamaya calışıyorum hala buyuk olasılık gamerfirstte bi guvenlik acığı var ve bu adam bunu kullanıyor.Dikkatli Olun Bence Bu Aralar Gamerfirsti Kullanmayın Sizin Başınızada Gelebilir Olan emeklerime oldu.İyi Kotu vakit gecirdik. Eğer birine hakkım gectiyse helal olsun hakkı olanda helal etsin kendinize iyi bakın __________________