Herkese merhabalar.
Servera geri doneli cok uzun zaman olmadı ve geldiğimden beri pksına bakan, kimseyle pm veya başka bir yolla goruşmeyen bir tutum sergiledim. Gectiğimiz gunlerde de bunu yazmıştım, gercek hayatta bazı kişilerle ismimizin aynı olmasından dolayı şahsım başkalarıyla karıştırılıp değişik değişik ithamlarda bulunulmuştu. Herhangi bir inanmama veya guvenmeme problemi varsa, benim kim olduğumu iddia ediyorsanız, iddia ettiğiniz kişiyi de alayım ve tsden sesimizi duyun, sonra da iftira dolu cumlelerinizle palavra atmayı kesin. Polemikli olduğunuz kişilerle beni aynı kefeye koyup, durduk yere laf kalabalığı yapmayın. Tanımadığım etmediğim kişiler gelip de yalan yanlış bilgilerle yazı yazmasın. Kimseyle alakam yoktur, forumda veya oyunda tartıştığınız adamlarla sorununuzu kendi aranızda halledin. Oyun icinde gelen sacma pmlerden ve oyunculardan bazılarının polemikli olduğu kişi ile gercek hayattaki adımızın aynı olmasından dolayı soylenen garip sozlerden ve soylemlerden yorulduğum icin bu tarz bir acıklama yapma gereksinimi duydum. İyi seyirler dilerim, 1080P izlemenizi tavsiye ediyorum. Yarım saatte yapılmıştır, hatalar veya kusurlar olabilir yoruma acıktır. Herkese iyi pklar. Flood atmayana flood atmıyorum, ustumde tepinmeyene mezar indirmiyorum, her şey karşılıklı alınmaca gucenmece olmasın. __________________