Oncelikle KSC'yi Paylaşmak istiyorum Arkadaşlar Boyle durumlar cidden can sıkıcı gelen pm ozellikle biz bu gune kadar neyle karşılaştıysa arrdream da orada bıraktık hic bir zaman maradon'a taşımadık. Ama dun akşam gelen Pm biraz canımı sıktı Şimdi cevap hakkı doğduğunu sanıyorum kendime; 1- DD 25 ler cıktığından beri zaten damage yemiyorum. 2- Scroll Kullanıyorum 300 ac ile defim 1200 3- DD 48 Kalkanım var Saklamıyorum kimseden 4- Talia kullanıyor muşum ki bana gun de rahat 50 tane asit atıyorlar .. Peki şimdi size soruyorum gunde 50 tane asit yemem halde ben nasıl talia'ya zaman ayırıp yapayım yada para vereyim para mı yetişir evet talia kullanıyorum ama sadece fr talia onu da kullanmayan yok. Talia taktığıma inanıyorsan asit at dostum gelip kufur etmene gerek yok sana asit atınca kufur ediyormuyum hayır o zaman asit at. talia taksaydım konuyu acmazdım bile . Ayrıca Takıyor sam bile Sana ne Seni İlgilendirir mi ? Ayrıca Ettiğin Hakaret'i de senin Seviyene veriyorum kusura bakma da yanlış yapıyorsun.. Ben En buyuk cevabı sana susarak yaptığıma inanıyorum Saygılarımla, DewiLsNeverCRY - DewiLxClassic __________________