PriestMir Hacked (Soyuldu)
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PriestMir Hacked (Soyuldu)
-
30-09-2019, 17:36:02Olympianin en eski priestlerindenim daha once forumtr de uyeligim vardi ama banlanmis yeni 1 uyelik aldm bilen bilmeyen arkadaslar icin yaziyim dedim Daha cok guvendigim 1 arkadas kurbani oldum diye dusunuyorum ama gunahinida almak istemiyorum ama 1 sekilde accountuma girilerek soyulmus bulunmaktayim giden itemlerin maddi manevi degeri oldukca fazla idi Kisaca : Full Shell Set +6 Scorpion Shield +6 DTH +6 Dual Elemental Pendant ( 1 tane daha alip +1 yapicaktm ) Dual Agata Ring Dual White Silver Earning 200m Kadar nakit para +8 +9 Hp takilar +7 Chitin Set Priest Vs vs giden itemlerim bunlar Geri toparlanmam zor olucak ama pes etmek ne yazikki kitabimda yoktur 1 sekilde eski halime tekrar donicem ve daha saglam olaraktan Ayrica belirmek istedigim lvl de dusurulmus olmam tek diyecegim yapanlarin 1 sekilde cezalarini bulacagi burda olmasa ahirette .. Itemler tamamen legal yollarla yapilmistir tamamen el emegidir kesinlikle akillarda bisey bulunmasin beni taniyan tanir ... A.k.a MiracLe .. __________________