IForHumaN ve IRaucHenxD Camur atan arkada$$
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IForHumaN ve IRaucHenxD Camur atan arkada$$
-
30-09-2019, 17:35:18Arkadaslar oyun icin hic bir zaman hırsızlık hak yemek vs.vs. $eyler yapmam bu oyun kimsenin kalbini kırmam elimden geldigince yardım ederim.. Pazar ile ilgili ss lerim olmus Clandan bir arkadasım kurmus pazarı hemen altına şerefsz dumenci biri krms FAkat arkadasımı aradım gelsinde ona buy pazar sursun istedim bende o kdr para yoktu eksikti.. ama dikkatimi ss yi alan ********deki gibi benimde gozume buy pazardaki ingilizce yazı gecti neyse ordan bir gecen arkadasa buy kurdurdum saolsun ustunde parası varken kurdu inandı bana serfsizlik yapmıcama aynı yazı ondada cıktı .. neyse Bu ss i koyan arkadasıma rica ettim ama fakat onun kafası sadece clanı ve cekemedi playerları rezil etmek belli oda res cekti ben romfalan sattım kendim denedim olmadı neyse ne olsa clandan arkadasıma gitti para.. sadece o arkadas cekse satamasa gene ona verirdm parasını bunu bilsin Bu konu aşşagıda IForHumaN clanının ********lige sakın gelmeyin adlı konu uzerine acılmıstır ve yasananlar belirtilmistir BU 1 OYUN UNUTMAYIN OYUNDA KALP KIRMAYIN BEN BOLE DENSİZLİK YAPMAM BUTUN HERKEZ BİLSİN HERKEZE İYİ OYUNLAR IRaucHenxD - DoGu.. __________________