Evet arkadaşlar bu aralar Tl iron set falan cart curt bikac parca item satıyorum diye konu falan acmıştım ameleler iyice musallat oldu.Gerci bu yonteme anca kendileri gibi beyin yaşı 5 olan adamları kandırırlar ama ben yinede verdikleri linkten kafası karışmasın kimsenin diye konu acayım dedim.. Yolladıkları mail şu şekilde; Comment(s): Merhaba Sovalye! Bazi karakterlerde illegal item olduguna ve oyun ici koxp gibi hile programi kullanildigina dair resimli sikayetler ticket atilmistir . Bu karakterlerin arasinda sizin karakterleriniz vardir . Sizin ip adresinden girilen tum karakterlerin itemleri silinecek ve tum karakterleriniz askiya alinacaktir . Bu son uyarimizdir . Eger bu maili gormezden gelirseniz hile yaptiginiz varsayilip hakkinizda islemler yapilacaktir veya asagidakileri uygulamalari yaparsaniz hakkinizda hicbir islem yapilmayacak ve karakterlerinizle girisleriniz eskisi gibi devam edecektir . Karakterlerinizdeki itemlerin silinmemesi icin tum karakterleriniz ile giris yaptiktan sonra size verdigimiz karakter kodu ile itemlerinizi ve karakterinizi kayit yapmaniz gerekmektedir . Bu sayede hile yapmadiginiz varsayilip oyuna devam edebilirsiniz . Size verdigimiz adresten giris yaptiktan sonra karakter kodunuzu yazacaginiz bolum gelince karakter kodunuz ile itemlerinizi ve karakterlerinizi onaylarsaniz karakteriniz uzerinde hicbir islem yapilmayacak ve itemleriniz silinmeyecektir . Lutfen asagidaki adresi 24 saat icinde tiklayiniz : bu kısımda orjinal sitenin linki var fakat uzerine gelince zaten sol en altta başka siteyi gosteriyor linke tıklarsanız başka bi linke yonlendiriyo tam lamer işi yani nezaman şu kul hakkı işlerinden vazgeccek bu coluk cocuk takımı anlamadım gitti Allah ıslah etsin Saygilarimizla, Knight Online Musteri Hizmetleri CSR SABRINA ... __________________