Arkadaşlar s.a cumleten herkeze ;oncelikle ben bu forumda gezinmeyi seviyorum. Ama bu hep birilerinin arasında olan ben seni kesdim sen beni kesdin diyaloglarını tuaf karşılamakdayım. Bazı ergen ve cocuk yaşda kafa yapısı kısıtlı kalmış aynı zamanda ego kasan kişilerle aralarında bilip tanıdığım duzgun insanlar olduğuna inanıyorum ve bu duzgun kişilikleri karşı tarafa aldırıp ortalığı savaş alanına cevirmesini karşılıklı atışmaları şahsım acısından enteresan bir şekilde karşılamakdayım. Gene şahsım adına ben attığınız videolarda muhalefete gerek olmadığını keyfi seyir zevki olan videoları izlemeye hasret kalmış bulunmaktayım. Lutfen video atarken şahısları baz alarak şiddet zevksiz videolardan olabildiğince kacınıp zevkimize bakalım. Gene şahsım adına kendinizi kucup duşurmemenizi diliyorum. Bu oyunda db malıce yiyipde pk esnasında kırma yiyip kesilmiyicek adam yokdur sanırım herkez bunun farkında, kendi icimizde bukadar sinir verici şeylere sebebiyet verenleri kınıyorum. Hepinize iyi oyunlar tat zevk almanız dileğiyle __________________