Evet arkadaslar KO yu ( Bir cok turk oyuncusunun mukemmel telaffuzu ile kinayt onlayn) malesef uzun yillar oynadim. Hagla bu rezil oyunu nasil bu kadar uzun sure oynadigimi ve harcadigim vakti dusundukce inanki icim gidiyor hayatimin en buyuk hatalarindan biri.. KO neden rezil bir oyundur.. 1- Dunyanin hic bir yerinde para verdiginiz bir hizmet veya mal icin hizmeti aldiginiz firma tarafindan hayvan yerine konulmassiniz. Durum ko olunca bu degisiyor cunku paranizla dunyada tek rezil oldugunuz oyun ko" dur. 2- Asla ve asla bir oyunda ko' daki kadar hakkiniz calinmaya calisilmaz. Eger lvl 72 ustu bi chariniz varsa bilgilerini sanki devlet sirriymis gibi saklamaniza gerek yoktur. 3- Hic bir oyunda bu kadar bug la karsilasamassiniz. Hemen hemen cogu seyi bugludur. 4- Knight online o kadar 2 yuzlu bi firmadirki utanmadan sitesine free play yazabilecek cesareti gosterebilmektedir. ( Eskiden hatirlayan arkadaslarimiz olursa servera baglanmada premium olmadigindan dolayi baglanamama diye bi sorunumuz yoktu) 5- Gelmis gecmis hicbir MMORPG oyununda data"dan( Bilgilerin saklandigi ana server. ) hacklenme korkunuz yoktur. 6- Rezalet boss sistemi ile belli saatler arasinda rasgele cikan bosslari kovalamak ve 24 tane boss kesip bunlarin hicbirinden drop alamamak ko ya ozgu bir olaydir. 7-Oyunda karsilastiginiz bir sorun oldugu zaman asla musteri hizmetleri ile iliskiye gecememeyi ko da ogrendim sonra cogu firmanin oyle oldugunu dusunmeye basladim ama wow oynarken benim hata sandigim bi olayi rapor etmeme ragmen 3 dakka sonra gm gelip cok kibar bi sekilde bana yardimci olmaya calisti. Ama tabi ko da bu hayal bile edilemez cunku gm ( Game Master) turklerden olusan ve arkadaslarinin itemlerini upgrade etmeye yarayan asalaklik yapmaktan baska bir isi olmayan canlilardir. 8- Eger ko oynuyorsaniz aga para pls aga item pls aga pelerin pls gibi sozlere alismalisiniz ve yas ortalamasi 14 oldugu icin durup dururken kufur yemeye seviyesiz diyaloglara uyum saglamaniz gerekecektir. 9- Rezalet exp kasma sistemine ( 18 saat boyunca ayni gorunusteki yaratiklari kusana kadar kesmek ve kustuktan sonra kesmeye devam etmek ) cok guzel bir sekilde uyum saglamaniz gerekmektedir. 10- Ko oyuncularinin artik cogu paronoyak sifatina kesinlikle yakismaktadirlar. Mesela arkadasi ufak bi dosya egelence icin yada program atmistir ama o bunu mecburen ret etmektedir trojen keyloger ihtimaline karsi. 11- Mesela hicbir oyunda durup dururken banlanmassiniz ko haric ( Bunu bizzat yillar once basima geldi Morax nickindeki eski MyNameIs oyuncusu) 12- Eger ko oynuyorsaniz ( yada oynayamiyorsaniz) launcher xtrap (izdirap) hatalari ile premium parasi verdiginiz bi oyuna girememeye alismaniz lazim. 13- Tabiki ko nun unutulmaz rezaleti DUPE bi oyunda item cogaltma bu kadar kolay olamaz heralde aylarca kasipta aldiginiz bi itemi ornek veriyorum +8 dupe yapan adam max 10 dakkada +9 unu basip ve bununla ovunup oyun oynamaya devam edebilmektedir. ( Eskiden +8 itemli biri gorulunce banlaniyordu.) 14- Dupe, hile, emek hirsizligi, musterinin hayvan yerine bile konulmamasi, 10 yasindaki cocuklarin kufur ve sacma konusmalarina maruz kalmak, yasi 10 olmasi bile beyin yasi 10 etmeyen insanlar = Knight Online not : alınıtıdır __________________