Pathos Alemine Duyuru (duyarsız olmayın)
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Pathos Alemine Duyuru (duyarsız olmayın)
-
30-09-2019, 16:33:07evet beyler gene ben delos İcin rahatsız ediyorum bu sefer Eger delos icin savas olacaksa bu adil bir bicimde olmalı lutfen sade kendinizi diil arkadaslarınızıda duşunun. Ne item nede para Turk lugun onune gecmemeli ben delosun yabancıların elinde olmasından rahatsızlık duyuyorum fakat humanlarda eger eline gecirse yapacagı şey onlarınkinden daha fazla igrencleşebilecek biz orclar icin sizlerden ricam eğer delosu istiyorsanız ( kim İSTEMEZ ) oyunda bebnlen irtibata gecin (dehşet stratejilerim) war kendim icin değil hepimiz icin istiyorum delosu geri alalım . DElos PAZaRlıĞı : bazı clanlar delos icin antlasma yapmıs nerdeyse bir pazarlık soz konusu . amacımız oyun bozmak diil yanlış anlamayın yeni bir oluşumun altına imza atmak .hepimizinde Bildigi gibi eğer Delos bizlerin elinde olsa yeni frmtr konu baslıgını soyleyim ben size (PATHOSTA GB SATILIR ) olucak bole bişiyden igreniyorum hakeden hakettigi sekilde kazansın istiyorum DELOS İCİN BİRLEŞELİM Bu arada event yapan kral LazzzyMuthaFukkar. __________________