bu pathosta hic mi akıllı human yok yoksa butun gerzekler banamı denk geliyo merak ediyorum... 70 ustu gorevine giriş amacını sanırım herkes biliyodur en son canavarı kesip kutuyu almak.. en sondaki canavarı tek party kesmenin zor olduğunu sanırım herkesde biliyodur...kutuyu almanın en kolay yolunun human ve orc partylerin birbirini rahat bırakarak 16 kişi kesmenin daha kolay olacağını sanırım kafası calışan butun herkes anlayabilir...ama neden se biz kendi party mizde humanlara dokunmadan canavarı beraber keselim desekde ve hatta slota indiğimizde hic atak yapmadan direk otursakda bu adam diyemeyeceğim nooblar atac yapıyolar.. bu oyunda buyuk cogunluk tarafından bilinen bazı yazılı olmayan kuralların olduğunu duşunuyorum ama bu kurallı sanırım noob ların bilmediğini unutmuşum ...NOOBLARIN BİLMEDİĞİ GERCEK PLAYERLARIN BİLDİĞİ BİR KAC KURAL.. NOOB LARDA OKUYUP OĞRENSİNLER DİE YAZIYORUM.. HEMDE BUYUK HARFLERLE... 1-1VS1 E KARIŞILMAZ.. 2-SELAM VEREN YADA YANINIZA GELİP OTURAN KİŞİYE ATAK YAPILMAZ SEVGİLİ NOOBLAR BUNLARA UYUN YAA O KADAR DA KENDİNİZİ KUCUK DUŞURMEYİN...70 USTU OLMUŞSUNUZ LUTFEN AZCIKDA ADAM OLUN.. NOT: Bu yazdıklarım butun playerlar icin gecerli.... __________________