ljjljl
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
-
30-09-2019, 16:28:09arkadaşlar sixe bundan 1-2 ay once olan bi olayı anlatıcam gb nin 20 ytl olduğu sıralarda ben 400 ytl harcayıp gercekten adreamda iş yapcak bi char yapmıştım +7 dual shartlar pp,blet of dex,kekuri ring ler fln,dd15,chitin+7 set işte sonra bi ark min ısrarına dayanamayıp charı boxup priest yaptım inanılmax derecede guseldi +7ii,pp,1 ton takı +8fabric seti wardı ve benim ox abim gibi sewdiğim bir insan olan adem abinin charı yoktu o xmn ve ben ona gel benim charla ortak oynayalım demiştim oda memo ben priest oynayamam diğince ben onu kıramadım ve charı tekrar asas yaptım bu sefer benden charları ayırmamıxı istedi charı boxup 2 tane okcu yaptık haxır durumda olan ljjljl yi ben ona verdim ve kendime yeni kasılcak olan bi charı aldım bu sefer benden 3 gixli soruyu istedi ben bunun uxerine biras şupelendim ve şifreyi değiştirip tekrar ona verdim bu sefer bana guvenmiomusun bu char artık benimde charım gibisinden bişiler dedi oysa char benim itemler benim, babam adem abiyi hic sewmexdi bende bunu adem abiye solemiştim bunun uxerine beni babama solemekle tehdit etti ben o cahara 2 lwl kastım yha bana 100 ytl verirsin yada babana solerim ondan alırım dedi bende 2 charın gixli sorusunuda herşeyisinide verdimal naparsan yap dedim sinirime yenik duşmuştum ben daha 15 yaşındayım babamın verdiği haşlıkları 2 sene biriktirp 400 ytl yapıp o charı yapmıştım ve şimdi elimden xorla alındı sixden tek isteğim bu adamı aranıxda barındırmayın bana kardeşim diğen adam bunu yaparsa sixe neler yapar __________________