evet arkadaslar uzun zamandir oyundayim ama son aylar icinde oyundan herkes gibi nefret etmis durumdayim birakin oyunu insanliktan bile boyle insanlari gordukce igreniyorum bilmiyorum ama analari bunlari nasil yetistirmis okaadr kufur yemelerine ragmen halen yapmaya devam etmekteler. insanlar reelde yada oyunda 2 kurusluk farkli zevkler (zevk dedigime bakmayin npt ve koxp kullanan adiler ne anliyorlarsa ) cozmus deilim bir insan bir oyun yada np yada birisini kestim diye kendi onurunu ailesnin onurunu ayaklar altina alan insan ileride ne olabilirki... onun cocuklari ne olabilirki... birde bu ko2 var tabi onlarda bunulari kullananlar kadar adiler isteseler aninda kapatirlar ama para kazanmak icin hersyi yapiyorlar.. ya biz ko2 butun bunlari yaparken herkes sessiz kaliyor hala oyuna para veriliyor unutmayin ki ko2 TURKIYE sayesinde ayakta ve gelismektedir... yaziktir gunahtir mille serveti bosu bosuna kaptirilmaktadir.. koxp kullanan ezikler o programi kullanirken dusunun ki oyundaki size kufur edenlerin eline gectiniz hatta aileniz namusunuz degermi sizce diye dusunun ondan sonra acin o programi.... bunlara hayal palavra bilmem ne gibi yorumlar yazacaksaniz hic yazmayin zaten yazanlarda %99 bu naleti serefsizligi kullananlar olacaktir bundan eminim... umarim buna bir dur denir.. okuyanlar uplarsa sevinirm belki cogalan sesi duyarlar koxp vs kullanmayan herkese saygilar sevgiler ... __________________