Son Zamanlarda Cikan TheGangster - FellowShip claniyla ilgili tartişmada spriNg3r arkadaşimizin adi gecmekte, bu durumdan ve hakkinda soylenenlerden kendisinin rahatsizlik duyduğunu belirtti ve benden hakkinda soylenenlere kendi yazdiklariyla cevap vermemi istedi. Daha once bir cok kez Allah ve Turklere kufur ettiği icin bu forumda hakkinda konular acilmişti ve aslinda olayi ilk kimin başlattiğini kanitlayamadiğindan dolayi hep kendisinin suclu gosterildiğini soyledi. Bu olayin nasil gercekleştiğini belki bilenleriniz olabilir ama tekrar hatirlatmak istedim daha spriNg3r 64-68 lvl civarindayken expe yattiğinda 4 taş basip ustunede ana,avrat, din, ırk kufur eden '' Turk '' cocuklar vardi bircoğunda şahit oldum ama bu tur cocuklarla uğraşmayacağimizdan hic ksc almadik. Musluman olarak akli başinda kişiler başka dinlere ve milletlere saygi duyabilir cunku herşeyden once bizler birer '' İnsaniz'' ... Bu konuyu tekrar tekrar başa sarmak istemiyorum ve Kendiside bunu bildiğini '' Cocuklara uymakla hata yaptiğinin farkinda olduğunu soyledi.'' Son olarak en cok ustunde durduğu konu hakkinda '' Irkcı '' denmesi buna karşilik Turkleri sevdiğini ve saygi duyduğunu soyledi. Irkcı biri olmadiğini ustune basa basa belirtti. YeaIchSIch spriNg3r e ncs basip allye katilmasini soylemiş ve yalan soylemeyi durdursun dedi. sanirim spriNg3r ve VVV claninin gangstere kaleyi ''hediye'' etmesiyle ilgili yalanlar. Konuyu hic bilmiyorum. Şuan tekrar PM atti ve cok onemli olduğunu soyledi bu yuzden duzeltme yapiyorum tekrar YeaIchSIch Yalan Soyleme diyor .... Yazdiklarimin coğu spriNg3r in kendi soyledikleridir aralarinda bende yorumlar yaptim ve bunu benden istemesinin sebebi birlikte uzun zaman gecirmiş olmamiz ve benimde şahit olduğum icindir. Yarin yaziklarinin ksclerini belki uydurma yazidir diyenler icin bu konuya eklicem. Okuyanlara tşk ederim... Selametle Emrah. __________________