2 yıldan uzun zamandır maneste oynadığımız charımızı, geri aldıktan 2 gun sonra hackletmeyi başararak yeni bir rekor kırdık.. itemleri kitlemeye fırsat bulamadan soydular.. giden itemlar(kıro demeyin, aytım diye telaffuz edilir): +8 avedon iron necklace roc dual 10 gb nakit allahtan tam olarak dizmemiştik, daha yarımdı. oyundan da baya soğumuştuk..haliyle bırakalım diyoruz.. dolu ksc var charın, hepsi birbirinden guzel ama şimdi 2 saat kim hepsini jpg yapıp koyacak dimi? oyle pek bir umudum yok ki yardım etsin gmler, zira 2 gun once virus yemiş olabileceğimi, accountumuzdaki bronze premiumu silmelerini rica ettiğimi soyleyen bir ticket atmıştım. hala open, sanırım adminler tavla oynuyor orada tanıyan,tanımayan herkese gecirdiğimiz uzun ve guzel oyun macerası icin teşekkur ediyoruz. dikkat ederseniz seven/sevmeyen demiyorum, sevmeyenler olsun bu servera ilk geldiğimizde hedeflerimiz cok kucuktu.. 55 level olduk yetmedi, 57,60,62,67,70,75 derken karakter 80 level oldu. serverdaki bircok buyuk clana girdik, buyuk dostluklar edindik,guzel pklar yaptık, guzel itemlerimiz de oldu coğu zaman... kısaca, oyunu gelinebilecek en son yerde bıraktığımıza inanıyoruz. hepinizi hala cok seviyorum kendinize iyi bakın __________________