Jrkofteci gm olma yolunda
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Jrkofteci gm olma yolunda
-
30-09-2019, 16:13:46dun gece uyurken birden telefonum caldi bizim gmlerden maykil ariyomus bana dediki jrkofteci abi dun 3 yasinda bebegim oldu ailevi sorunlardan dolayi gmligi birakacagim dedi bende dedim ee ben napiyim zaten gm ligi beceremiyodun koxperlar cirit atiyo heryerde dedim o da dedi ki oyle deme jrkofteci abi k2den aldigimiz emirleri uyguluyoruz biz dedi bende dedim baslatma lan emirlerine koxperlari banlamicaniz da kimi banlicaniz dedim o da dedi ki jrkofteci abi bende artik biktim gmlik yapmaktan emeklilige ayriliyorum ve senin de ne kadar kesici oldugunu biliyoruz conbon super saniyede 70 minor yapabilen birisin duygulu bir adamsin prensiplerin var kararli birisin .... dedim yeter yavsama ne istiyosun onu soyle dedi ben gmlikten ayrilinca yerime senin gecmeni istiyorum dedi bende dedim oyle bedavaya yapmam aylik 10 milyon $ altima son model bir araba , Vegas'ta bir malikane ve annanemlerin koyune elektrik istiyorum dedim kabul ettiler simdi gmligimin onaylanmasini bekliyorum bundan sonra super conbocu jrkofteci ayni zamanda gm olacak. diger gmler gibi koxperlara acimayacagim hepsini banlayacagim k2 nin emirlerini falan dinlemem nerde hilekar varsa orda hepsini banlarim dedim affetmem dedim o da dedi onlari k2nin sahibi ile konusursunuz dedi bende tamam dedim simdi k2nin sahibinden telefon bekliyorum hem gmligim onaylanacak hem de detaylari konusucaz ama size simdiden mujdeli haberi vermek istedim artik oyunda koxper kalmayacak tum serverlara gucum simdilik yetmese de pathosdaki tum koxperlari banlayacagim yeterki ben sevenler sizler rahat etsin diye!! jrkofteci akar agalar hem de gm yim agalar. __________________