agalar cemil kafeden aldigim 2 gbyle ortaya cikardigim canavar charimi yakindan taniyorsunuz. ama tanimayanlar icin hayallerinizde bile goremeyeceginiz itemlarimi yeniden yazmak istiyorum +8 dual cleaver +7 chitin set (eskiden 2 parca +7 fp vardi ama cemil kafeden 2gb daha alip ticaretle 2 tane +7 chitin aldim. 2gbden kalan paranin 50m uyla pot aldim biliyosunuz cok pis minor conbo yaparam o yuzden cok mana gidiyor. kalan parayi da forumdan kadir49, tilka, devilmaycry35, djesmer, marlar00, brindar, 66bilsemki ve sevimlipic e dagittim. ne de olsa onlar fakir benim paraya ihtiyacim yok.) neyse tum bunlari yaptiktan sonra 59 lvl olan charim jrkofteci ile ardreamden SIKILDIGIM icin rlbye gittim. ardreamden SIKILMa nedenim de orda cok pis akiyodum 2 haftada 200k np kastim karus townu tek basima bastim townda ne kadar kisi varsa hepsini acimadan catur cutur kestim bowl da 1 vs 50 yaptim karus towna girip tek basima sundries ve inn hostess kestim sonra ardreame gm geldi bana dedi ki jrkofteci boyle adam kesmeye devam edersen seni banlamak zorunda kalacagim dedi bende sinirlenip onu kestim sonra 24 saat ban yedim ama gmnin telefonu vardi bende aradim banimi actilar sonra ardreame gittim hemen ama beni gorenler direk town cekiyorlardi ama townu da basacagimi bildiklerinden moradona gidiyorlardi. iste tum bu nedenlerden dolayi ardreami birakip bir sure rlb yapmaya karar verdim. rlbye ilk gittigim anda adimi ardreamden duyanlar olacak ki hemen party attilar ve bana buf ac virdiler. bizim townun onunde 70-80 kisilik karus ordusu bekliyordu. aralarindan beni taniyanlar hemen town attilar ama beni tanimayan 50 tane kadar karus orda beklemeye devam etti. tabi beni bilirsiniz affetmem direk keserim girdim aralarina catur cutur hepsini kestim hemde arkamda heal yoktu ama ona ragmen hpmi alamadi ezukler(forumda orda kestigim kisilerden birileri varsa alinmasinlar ama dogruyu soylemekte hakkim, ezuksunuz be kardesim.) neyse iste rlbyi de boyle dagittim, bir sure daha rlbyi dagitacagim sonra czye gidecegim. gerci arada czye gidiyorum orda da bana karsi durabilen biri yok. onume geleni cat cut kesiyorum aglatiyorum inletiyorum ciyaklatiyorum ama bazende bunlari yaptigim icin kendime kiziyorum. diyorum lan jrkofteci sende hic mi utanma yok milleti neden bu kadar asagiliyorsun tamam conbon super olabilir itemlarin herkes den saglam olabilir ama 1vs50 de yapilamz ki be kardesim. 49 tanesini kestikten sonra insan oylesine de olsa yatar ki karsi tarafin duygulari incinmesin. ama yok hepsini kesiyosun sonra bide townlarina girip orda bidaha kesiyosun e be jrkofteci diyorum bazen kendi kendime. simdilik benden bu kadar. ilerde baska anilarimi da bu forumda paylasacagim. oyunda sizi kesersem bu ezuk oldugunuz icindir. ezuk olmasaniz kesilmezdiniz. ya da yok kesilirdiniz cunku conbom superdir. cok deli bir playerimdir. saniyede 45 minor yaparim hade gomdum.. saygilar jrkofteci pathosun ve tum serverlarin gelmis gecmis en kesici ve en deli conbosuna sahip playeri. __________________